כל כך רוצה הפעם ללדת בקיסרי באפס הפרדה. חושבת על הקיסריים הקודמים ודמעות עולות לי בעיניים (הניתוק מהתינוק, ההתאוששות לבד, ההנקה שהגיעה רק בשלב מאוחר, האזפוז בהתחלה בנפרד מן התינוק... אוף
)
ילדתי עד כה בשערי צדק. חשבתי שאם אקבע תור לרופאה פרטית ואגיד לה מראש את כל הדרישות שלי, היא תוכל לסדר לי שהן יקרו. עכשיו דיברתי עם המזכירה של הרופאה שאותה לקחתי בניתוח הקודם. היא אמרה לי שהדברים האלה בכלל לא תלויים ברופאה, אלא במיילדת האחראית על חדרי הניתוח. ומתי אפשר לדבר איתה על זה? בטרום ניתוח, כלומר יום או יומיים-שלושה לפני הניתוח עצמו.
וזה פשוט מאוחר מדי! אני רוצה לבחור בית חולים לפי האפשרות שלו לאפס הפרדה בקיסרי! אני לא יכולה לעשות אץ זה בטרום ניתוח... 
אני ממש בוכה עכשיו... למה אם כבר נגזלה ממני האפשרות ללדת רגיל, צריך לגזול ממני גם את האפשרות להתחבר לתינוק כמו שצריך מיד לידתו??
מישהי יודעת אם יש סיכוי שבעין כרם או בהר הצופים תהיה יותר אפשרות לאפס הפרדה בקיסרי?
או לחלופין, בית חולים במרכז הארץ עם אפס הפרדה בקיסרי ועם אפשרות לרופאה פרטית? (זה גם חשוב לי מאוד... שאדע מראש בידיים של מי אני נמצאת, ושיהיה צוות נשי ככל האפשר בחדר הניתוח...)
מניחה שיש מי שזיהתה אותי לפי ההודעה הזו...
לא נורא, מתכננת גם ככה עוד מעט לכתוב על ההיריון תחת הניק שלי 

)