בס"ד
אז מה זה השרשור הזה?
זמן רנה התחיל כאן בפורום כבר לפני כמה שנים (אולי ארבע?), המטרה היא לקחת זמן יזום להתנתק מהמסכים, להיות נוכחת במציאות עם היקרים לי בלי הסחות דעת, לאפשר רגיעה לעיניים, לאצבעות והידיים, להיות ממוקדת ויעילה במטלות שלי.
כל מי שרוצה כותבת כאן מתי היא מתכננת להתנתק, אתן מוזמנות לעודד, לפרגן ולשאול איך היה, זה נותן כח ומוטיבציה ❤️
לא חייבים להשתתף כל הזמן, אפשר לקחת זמן חד פעמי. גם לא חייבים להתנתק מהכל, אפשר להגדיר למה אני לא נכנסת ולמה כן. מה שעושה לך טוב.
הפרוייקט מוקדש לעילוי נשמתן של ארבע נשים יקרות- רנה שנרב הי"ד, רעות שוורץ ז"ל, הודיה מעודד ז"ל וקרן אורה יוסקוביץ' ז"ל.
ובנימה אישית, אני מאוד אוהבת את השרשור הזה בתקופות הפעילות שלו, זה כל כך נותן כח, עוזר לי להתגבר ולא לשקוע. והזמנים האלה של הניתוק מהאינטרנט לרוב נותנים לי זמן איכות עם עצמי או עם הילדים שמשאיר אותי עם תחושת סיפוק. ממליצה בחום. עכשיו כשמתחיל החופש והמסגרות יותר נזילות אז עוד יותר חשוב להיות בשליטה על הזמן שלי, לדעת לבחור מה אני עושה עכשיו ולא להיסחף, אז לכן אני פותחת שרשור חדש
בהצלחה לכולנו ❤️
שרשור חדש נפתח אחת לכמה זמן, תיוגים בתגובה הבאה, מי שרוצה להיות מתוייגת בשרשור הבא מוזמנת ממש לכתוב לי כאן או באישי.