אני קצת מבולבלת, אנסה לכתוב מסודר בכל זאת. החמודי בן שמונה חודשים היום יצא לחופש, בעיקרון הוא די על הנקה מלאה עם קצת טעימות פה ושם, עוד לא הגיע לארוחה שלמה, שאבתי לו כשעבדתי אבל איכשהו זה לא היה מספיק, בשישי ושבת תמיד הוא ינק והיה בסדר אבל היום אני מרגישה כאילו ממש אין לו חלב, ממש חסר.
אז מתלבטת אם לנסות להגביר חלב כמו קפיצת גדילה כזה בתקווה שעוד כמה ימים זה יסתדר או לנסות להגביר מוצקים בתקווה שעוד כמה ימים הוא כבר יבין שזה אוכל ויגדיל כמויות. על מה שווה לי להשקיע את האנרגיות?
וחוץ מזה שאני ממש רוצה שכבר יחזור לי המחזור, קצת קשה לי בהנקה שהוא איננו וזה משפיע על החשק שלי (וחוץ מזה שאני גם רוצה הריון) אז חשבתי אם נניח יומיים אני לא אניק אלא אתן בקבוקים, זה יכול לגרום פתאום לביוץ להתרחש? או שצריך משהו יותר עקבי?
אצל הראשון חזר לי בגיל שנה למרות שהוא עדיין ינק בלילה וביום ודי הרבה, וזה היה כשהפסקתי לשאוב אבל התחיל החופש, כמו עכשיו (רק שהוא היה גדול יותר בחמישה חודשים)
יש לי איך להשפיע שזה יחזור אבל בכל זאת להמשיך הנקה מלאה או שאין שום דרך כזאת? לא רוצה לוותר על ההנקה בשביל זה, כן זורמת להגביר מוצקים אם זה יעזור, לא רוצה לחכות עוד חצי שנה...
אם זיהית את הניק תשמרי לעצמך, אם זיהית אותי מהמציאות אני אשמח לדעת.
אם את יודעת שבסביבות גיל שנה חוזר לך המחזור, אז תניחי לו לחזור בזמן הטבעי שלו. בכל אופן אין וודאות שמה שתעשי יגרום לו להגיע יותר מוקדם, אז לא הייתי לוקחת את ההנקה מהתינוק הנוכחי בשביל הסיכוי הקלוש שאולי זה יגרום להריון להגיע יותר מהר. ואם תפסיקי להניק ויחזור הביוץ וההריון יתעכב עוד חצי שנה? לא חבל על כל הזמן הזה שהוא יכל לינוק?