אתם הולכים לים עם המשפחה? (בנים ובנות)
אתם הולכים לחוף ים לא מוכרז?
אתם הולכים לים עם המשפחה? (בנים ובנות)
אתם הולכים לחוף ים לא מוכרז?
כאילו אף פעם לא הלכת לים עם אבא שלך? הלכת רק לחופים הנפרדים וזה?
כשהייתי ילדה היינו יכולים ללכת כל המשפחה לחוף ריק אבל לא ממש היינו נכנסים
רק עד הברכיים כזה
כיום אני הולכת רק לחופים נפרדים ומוכרזים...
נכון תל אביב הכי טוב?😜
הוא אחד הרגועים כי יש בו שובר גלים...
היינו שם גם עם המשפחה פעם והתלהבנו
אולי עוד נלך לשם עם האחים...
בינתיים הורים שלי השביעו אותי לא להיכנס לחוף לא מוכרז...הם ממש מפחדים....
זה בטווח ראייה של המציל?
החוף מסודר ונקי ויש 3 סככות, אך ביטלו בו לפני 4 שנים את מגדל המציל ומאז פורמלית החוף ללא שירותי הצלה.
המציל נמצא כמה עשרות מטרים משם. בחוף ליד.
רק שהחוף עם המציל יותר גלי בגלל שאין שובר גלים ויש בו גם הרבה צדפים במטרים הראשונים. דורכים על צדפים ברגליים יחפות.
והחוף השקט במכמורת, זה ללא מציל, נקי וללא צדפים.
אבל אני הכי אוהבת את ים בתים...
בהרצליה אני רק הולכת על הטיילת
ויקירתי, אני יכולה לגלות לך שהמציל בשרתון הטריד אותי...אז אני לא יודעת אם זה דווקא בהרצליה או בכל מקום פשוט
הרמוניהאחד מהאלה שעושים סיבוב עם החסקה...?
חחחח
האמת שזה לא מידי הזיז לי
נראה לי זה חוסר מודעות...התמימות החרדית בגדול (אני גם חרדית וגם הייתי תמימה)
אני אישית לא ראיתי אותו בכלל, בא, אמר לי משפט, לקחתי את הרגליים שלי ונבלעתי בהמון...אפילו לא הגבתי לו...
לאידעת על בגדים אבל אני לפחות, לא ידעתי מה הבעיה לדבר עם בנים... לא דיברתי כי זה 'לא צנוע' אבל יכול מאוד להיות שהיו משפטים שאמרתי שיכלו להתפרש כחסרי מח, הם לא היו חסרי מוח, הם היו חסרי ידיעה...
נניח שאלתי את אח שלי הגדול פעם למה בנות צריכות להקפיד על צניעות ובנים לא... זה לא מנסיון לדחוק אותו לפינה, זה פשוט... מחוסר מודעות...
זה תכונה טובה, ואני חושבת שזה עוד יותר נדיר בימינו אז אל תשתני הרבה בבקשה❤
אני עוד בבירור, בודקת מה יותר טוב...
אבל תודה רבה, זה מחזק💝

לחוף ½ מוכרז.
הכוונה שזה חוף שקט באופן מיוחד, בזכות שובר-גלים טבעי בתוך הים במרחק כמה עשרות מטרים מהחוף.
כיום אין בו שירותי הצלה. כן היו עד לפני 4 שנים, פלוס-מינוס.
החוף צמוד לחוף מוכרז עם מציל.
באים אליו מעט מתרחצים, בעיקר זוגות או משפחות.
תמיד בשמחההה:)אמרתי שאני מסכימה על המשפט שישש לך בחתימה(מי שלא משוגע לא נורמלי) כמו שאני לא מסכימה על הרבה משפטים...
רק אצרתי שאם אני אקשיב לכל אחד אני לא אוכל לעשות כלום ואני לא אוכל גם לא לעשות כלום... עזבי, נושא רגיש אצלי, לא חשוב.
שכל אחד יעשה את מה שטוב לו וזהו...
אז להורים שלי שמחליטים...
וכל מקרה לגופו, בכללי-תקשיבי לעצמך...
אפשר למחוק את זה נראה לי
סתם כתבתי לשון הרע ואני מצטערת
את עושה מצווה
תאכלס אומרים את זה כל מלחמה אבל הפעם קצת יותר מרגיש
זה השלב שלא נוכל לזוז, כי הרובוטים ישלטו על כולם ויזהו כל תזוזה בחיישנים.
איה משקיעים
לנסות ללמוד משהו במחשב ולעבור לשורטס תוך 5 דקות?
לגמור כל יום 2 ספרי תהילים לבד?
לנסות ללמוד משהו יותר מעניין וגם ממנו להתייאש?
לעבור על כל האנציקלופדיה לבית ישראל עם 7 חזרות?
לעשות כושר כל היום עד שתוכלי להיות בנינג'ה ישראל?
לקפוץ על רגל אחת וכל 10 דקות להחליף רגל עד שאת מתמוטטת?
לפרגן לכולם בבית, עד שמישהו מוציא לך את העצבים ואז את פורקת עליו הכל?
חחחחח יפה, לא בדיוק
להתנדב
ללכת לסבא וסבתא
כושר
להתאמן בכלי נגינה שאני תקועה בהתחלה שלו
להתבודד בקביעות
להשקיע יותר באחים שלי
ונראה...
אני מניח שאני ימצה כמעט כל משו שם מהר מאוד...
כי בישיבה גבוהה הרבה יותר זורמים בכללי...
מעל שעה ישבתי עכשיו לשחק עם מי להתחתן, את מי לזרוק, ואת מי להשאיר.. (הוא אמר שהוא מכיר את הגרסה עם להרוג)
בקיצור היה מצחיק
בא לי להתחיל פה את המשחק, אבל אני כבר חייב לצאת מהמסך- אז אני שולח לחמי על פני המים ברשותכם...
עידן רול, חטפני, ובני בגין
שוט!
יש טילים ובמה אני עסוק😥
אני הייתי מתחתנת עם הרמוניה זורקת את... לא נעים.. משאירה את מי שלא זרקתי
כי לבנים זה נשמע פחות ראוי...
משתדלל המשוגע היחידילמרות שהגיוני שאם זה היה ממשיך פה גם לבנים הייתי זורם.. אולי.
ויש שם גם את האחד שזורקים אותו לתנינים, ואת האחד שמשאירים לבד על אי בודד,
וכמובן החתן המאושר.
אבל חיכיתי כבר למלחמה
אין באמת שלום כאן.
עדיף כבר לגמור עם זה וזהו
הבעיה שהמנהיגים שלנו פוחדים מהצל של עצמם
רק לגבי הפוחדים אני לא יודע,
כי אין לי מושג מה יהיו ההשלכות של כל דבר...
בדיחה של אח שלי שאני זוכר מגיל 5 כשעוד לא היה לי מושג מה זה נרקומן ומה זה קומונר
אבל כל הזכויות שמורות ליוצרים הבלעדיים
הזמר מצויד בכל החיות שהצליח למצוא, התינוק הקטן שלו וליווי של חליל...
בית האברירים של פברל
אצא לי השוקה גמל קטן אקנה לי
הגמל: " "
הוא יישחט עד אור הבוקר
פתית שלגאחרונהיש פה שרשור חמוד שנתקלתי בו
מתעלמת בהפגנתיות ממה שקורה בעולם ובארץ - ולכן שאלה חשובה | ערוץ 7
ממליץ בשמחה 
דווקא אהבתי חלק (ממה שעברתי עליו)ל המשוגע היחידיסתם לא עברתי על הכול
ל המשוגע היחידינוסטלגיההה
אהבתי ממש, נוסטלגיה
ל המשוגע היחידיזה חרוב וזאת אמא
#תל תלפיות
שזה גורם לי להיות מאושרת לראות את היד הקשה של החוק נגד יהודים אחים שלי?
התשובה היא לא חד משמעי.
ועדיין אני שמחה על עצם קיומו של חוק, וגופים עם סמכות וכלים לאכוף אותו.
במחשבה שניה מחקתי את כל המגילה שכתבתי בשעה זו. אז רק אומר שזה שאני בעד חוק באופן כללי לא אומר שאני לא רואה סיבות מספיק טובות לעבור עליו בסיטואציות מסויימות.
אם יש לך סיבה מספיק טובה לרדת לחסום כביש או להתנגד לפינוי קח את הסיכון ולך על זה. אבל אל תצפה שכוחות הביטחון יהיו נחמדים ומנומסים כי אתה צודק והגיוני, מה שאולי חושבים לא מעט פורעי חוק. תצפה שכוחות הביטחון יתנהגו אלייך בדיוק כמו שהיית רוצה שיתנהגו עם כל עבריין שעבר על *החוק היבש*.
מה שהם עושים יותר מזה- ברור שראוי לנסות לשנות ולהלחם בכלים משפטיים ותקשורת, עד כמה שאפשר.
נרמול אלימות חסרת פרופורציות מצד כוחות הביטחון.
#תל תלפיות(ג'אבל אל עינה)
נער חטף רימון הלם בפרצוף, כמו שנרמלת, "מגיע להם".
ב"ה מצבו שהיה קשה מוגדר כעת קל.
אמרתי ואני לא חוזרת בי
למי שחוסם כבישים מגיע שיפנו אותו באלימות
למי שמתקיף חייל בלי סיבה מגיע רימון הלם
החוק צריך להאכף ללא משוא פנים
אם יש לך בעיה עם הדברים האלה אולי זה בגלל שיש בנינו חוסר הסכמה בסיסית על המהות והצורך בחוק ושלטון.
את מנרמלת ברוטאליות משטרתית, בתואנה של אכיפת חוק נצרכת, טוענת שהחוק צריך להאכף ללא משוא פנים למרות שהוא נאכף באופן בררני וברוטאלי כלפי צדדים מסויימים בציבור, ואת מצדיקה את הברוטאליות הזו למרות שהיא נעשית באופן בררני.
את מנרמלת אלימות משטרתית, הופכת אותה לנצרכת ומקודשת לצורך אכיפת החוק, ונותנת לגיטימציה להגברת הברוטאליות המשטרתית, מדחיפות ומכות לרימוני הלם, לכינון ישיר, לירי חי, ירי על מנת, ובסוף יצטרפו רימוני רסס.
רימון הלם מיועד לאויב. אם המפגינים הם אויבי המשטרה, המשטרה היא אויב העם.
נכים שחוסמים כביש ראויים לאותו יחס של אנשים בריאים שעושים את אותו מעשה. לא רימוני הלם לפרצוף אלא לקרקע במידת הצורך.
באופן כללי למשטרה יש זכות להתנהג באלימות, וברור שזה צריך להיות לפי כללים מסויימים עם בקרה על השוטרים. אם למשטרה אין שום יכולת להתנהג באלימות לא תהיה לה שום הרתעה. שוטר לא אמור לשכנע בנימוס עבריין להפסיק בפשע ולעלות לניידת, הוא צריך שתהיה לו אפשרות להפעיל כוח ושהכוח הזה יהיה לא נעים.
המציאות בשטח רחוקה מאוד מאכיפה לפי כללים בלי משוא פנים, מהשוטרים בשטח ועד ובעיקר למערכת המשפט. הפגנות ימין ביחס לשמאל, ירי חי בנערי גבעות ושוטרים פושעים שלא עומדים לדין. באמת שאין צורך לשכנע אותי בנושא.
בהנחה שאלימות של משטרה זה דבר לגיטימי בגבולות מסויימים באופן תיאורטי, עדיין אפשר להתדיין איך להתייחס למשטרה במציאות לא אופטימלית ובעייתית כמו שלנו.
אני לא רואה סיבה להמנע מלהביע הסכמה עם אלימות של שוטרים כשהיא חוקית והגיונית, וזה בדיוק מה שראיתי ועליו כתבתי. אם הייתי רואה ירי בנשק חי על מפגינים או חנק או מה שהיה נראה לי כאלימות חסרת פרופורציות לא הייתי מסכימה עם זה בכלל גם אם המפגינים היו מאוד מעצבנים.
אז יש כאלה שיפריע להם כל הבעת תמיכה בגוף רקוב כמו משטרת ישראל (ויש כאלה שיפריע להם כל הבעת תמיכה באלימות
)
אני די מבינה את זה לאור מה שקרה בשנים האחרונות, אבל דעתי שונה כי למרות זאת משטרת ישראל תורמת לא מעט עבור הביטחון שלי וכי כמו שהסברתי הסיטואציה הייתה הולמת מאוד מבחינתי.
חדמש נהיית שמאלן
אה אה "מצד כוחות הביטחון"
פיו😅 (פיו🔫)
סתם האמת היא שבאמת נהיית מתון יותר. תחזיר לנו את ישע הקודם, מתגעגעים💕 (מתגעגעים🦆)
אני:)))))ועל הנאו-רפורמים, ועל הנאו-קראים, ועל הנאו-שבתאיים, ועל הנאו-אריסטוטלים, ועל הלייבוביציאנים, ועל כל ה"מרטינים לותרים של היהדות" למיניהם שחושבים שהמציאו את הגלגל, יהמו נא רחמיך ה' אלוקינו. ותן שכל טוב לכל הפתאים, כי בך בטחנו ועל חסדך באמת נשעננו
ועלינו, געוואלד
יהמו נא רחמיך
באנגלית אומרים אמן איי-מן . אז סנאטרוית אמריקאית פרוגריסיבת שינתה לאיי-וומן, שיכלו לגם נשים (אמיתי)
וצפונך תמלא בטנם
אנימהכל עוד הם מיעוט. כמו מלח במרק
שפוסקים ישירות מהרמבם. אלא אלו שהולכים לפי ההגות של הרמבם.
כנראה ביצהר וב**** המונח רמבמיסטים שונה לגמרי
האמת אני לא כל כך מכירה רמבמיסטים, ובכלל אמרו לי שזה יצא קצת מהאופנה לאחרונה.
וגם היה לנו דיון האם זה בגלל שאנשים נעשו פחות אינדיבידואליסטים או סתם פחות אידאליסטים שחשוב להם דרך בעבודת ה'.

ימח שם עראפתכי היא אמרה פעם שהיא מהאזור של יצהר.
אגב יש לי קרוב משפחה בהר ברכה. אבל גם בלי זה זה פשיטא שהר ברכה ויצהר לא דומים

או וונשפנים, או וונשופנים או וונצפמן , או וונשופמן (הוא אומר שזה כנראה אדם שעוסק בקלעות בקלע אתיופי)
כי השני הוא עוף די נדיר
להקריב קרבן רגיל בבגדים של כהן הדיוט?