שלום יקרות
ראשית, אציין כי אני צופה בפורום המון אבל אף פעם לא כתבתי בו זו פעם ראשונה שאני כותבת.
רציתי לשתף אתכן במה שעובר עליי.
אני בת 41 עשיתי טיפולי פוריות בגלל הגיל התחתנתי מאוד מאוחר והמליצו לי להתחיל עם טיפולי פוריות ivf אחרי שני סבבים שלא הצליח החלטתי להפסיק ולהמשיך טבעי ואיך שהוא אחרי חודשיים שלושה נקלטתי עשיתי בדיקת הריון יצאה חיובית לא היה לי זמן לשמוח כי אחרי שלושה ימים התחיל דימום. לכאורה הייתי בשבוע חמש פלוס קצת הלכתי למיון זה היה יום שישי לא ראו שום דבר אמרו שכנראה זה הפלה ושלחו אותי הביתה ואמרו לי לוודא שהבטא יורדת עשיתי בטע אחרי שלושה ימים הבטע עלתה אחרי עוד ארבעה חמישה ימים התחיל דימום רציני ממש גושים ואחרי עוד שלושה ימים היה לי חום כאבים בכל הגוף והדימום ממשיך בשבת היה לי ממש כאב בטן ששיתק אותי לא יכולתי לזוז כמעט הלכתי למיון בשבת אבל ככה אמרתי נחכה ליום ראשון בבוקר שנלך לקופת חולים ראשון בבוקר הלכתי למרכז בריאות האישה עשו לי בדיקת דם עשו לי אולטרסאונד באולטרסאונד הטכנאית אומרת שהיא רואה איזה שהיא איזה שהיא ציסטה שכנראה היא גורמת לי לכאבים ונראה לי שזה בסדר ויהיה לי עוד דימום וזה בסדר טוב אני מחכה לרופאה רופאה תורנית כמעט שעה חיכיתי לה כשהגיע התור שלי ונכנסתי התחילה לדבר התחלתי לספר לה פתאום התחיל לי כאבי בטן כמו שהיה לי בשבת כאבי תופת לא יכולתי לדבר לא יכולתי לזוז היא ראתה אותי ככה מיד שלחה אותי למיון הגעתי למיון עוד פעם לחכות שעות עד שלקחו בדיקת דם עד שזה הלכתי לאולטרסאונד אצל מישהי ממש רואים שהיא מומחית היא של בית חולים מיד היא אמרה לי שהיא רואה שמתפתח בחצוצרה כנראה הריון הגעתי לרופאה במיונשים והיא אמרה לי שכנראה זה הריון חוץ רחמי בחצוצרה ונתנה לי שתי אפשרויות עכשיו אני היום אנחנו ביום שני מחר יש לי עוד פעם בדיקת דם לבדוק אם הביטא יורדת. אם היא יורדת אז כנראה יחכו איתי אבל אם היא עולה צריך לעשות איזה שהוא טיפול. זריקה או ניתוח שיכול להגיע גם להסרת חצוצרה.
לא יודעת אפילו מה לשאול. כרגע אני בבית. נחה. לא יודעת אפילו אם זה מה שנדרש או שאני יכולה לבוא וללכת וכו. כמה זמן עד שיגמר הסיוט הזה?
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..