אני אוהבת סדר וניקיון, אבל מבולגנת.
החלטתי לנצל את החופש הגדול לסדר מעמיק בבית, אבל בנתיים רואה שהכל נשאר מבולגן למרות כל הזמן שמשקיעה, ואנחנו כבר חודש לתוך החופש... אני כנראה טועה איפשהו בדרך. אשמח שתאירו את עיני איך מסדרים את:
המשחקים של הילדים- ב"ה יש המון, גם דברים שלא נכנסים לספריה או ארון- בימבה, כדורים, עגלת קניות... איפה שמים אותם? ניסיתי מתחת למיטת תינוק, אבל יש המון כאלה! לא הכל נכנס שם.
וגם בתוך הארון- איך לשמור על זה שפוי? הם מוציאים משחק אחד והכל נראה כאילו לא סידרתי. אתן מעבירות הכל לקופסאות?
יצירות- יש לנו המון חומרי יצירה, והכל מתבלגן ואני לא זוכרת כבר מה יש וקונה חדש ואז מגלה שיש כפול. יש לכן רעיונות איך לסדר?
נעליים- רציתי לקנות את המתלה לנעליים שנתלה על הדלת, אבל נראה שזה לא מתאים לדלת שלנו (הגימור שלה עם בליטה למעלה, וצריך דלת עם גימור ישר). איך אתן שומרות את הנעליים של הילדים? שמרתי עד עכשיו מתחת למיטה, אבל אז קשה לנקות שם כי יש המון נעליים.
מקרר- איך למען ה' שומרים עליו מסודר?? הכל מתערבב לי שם, ותמיד מגלה עוד מוצרים פגי תוקף... וזה מתסכל וחבל על הכסף.
אולי זה קשור שיש לנו מקרר לא מאוד גדול ואנחנו ב"ה משפחה עם הרבה נפשות.. אבל הוא כן מספיק לנו, פשוט מבולגן.
ארון בגדים- איך אתן מקפלות את הבגדים של הילדים שלא יקרסו לתוך עצמם? אני מוציאה את הבגדים, ועדיין תוך כמה ימים יש שם מגדלים מפורקים.
מצעים ומגבות- יש המון וקשה לי להיפרד מהם. טיפים לאיחסון בצורה נוחה ונגישה, שישארו מקופלים יפה?
זמן יש.
כח יש.
תקציב יש.
חוש סדר אין😔
אז אם יש עוד טיפים ורעיונות, יתקבלו בברכה!!
ושכנות יקרות, אם זיהיתן אשמח לשמוע.