אתמול יצאנו עם הילדים לחצר של בית הספר שליד הבית שלנו (הבן שלי, שלמד שם עד השנה האחרונה, רצה להראות לנו פינות מיוחדות שהוא בנה שם עם מירה וצוות תלמידים, ועל הדרך עשינו שם פיקניק).
היה ממש נחמד, ואפילו הספסל (שהבן שלי בנה 💪) היה יפה ויחסית נוח, אבל בשלב מסוים הרגשתי שאני כבר לא מסוגלת יותר לשבת ככה, ושאני חייבת חצי לשכב בנוח, כמו שאני עושה בבית על הספה... סחבתי ככה עוד חצי שעה עד שהגיע הזמן להתקפל וחזרנו הביתה - אני ישר לספה האהובה שלי...
וזה עורר אצלי מחשבות בקשר לטיולים שנעשה בע"ה בחופש הגדול... לא מתכננים משהו גרנדיוזי - שילוב של המלחמה ושל ההיריון - אבל פטור בלא כלום אי אפשר, כי הילדים מאוד רוצים, אבל פתאום התחלתי לחשוש שאולי לא אשרוד את זה, אם באמצע תתקוף אותי חולשה כזו שתחייב אותי לשכב או לשבת בנוחות מירבית... (עדיין זוכרת פעם אחת באחד ההיריונות שפשוט נשכבתי על ספסל בפארק שהיינו בו בטיול, ולא היה לי אכפת מכל האנשים שרואים אותי מרוב שהייתי מסוחררת וחלשה🙈)
בקיצור, מנסה לחשוב על פתרון.
ראיתי באייס כורסה כזו מתנפחת עם מפוח עצמי. השאלה אם זה דבר שיכול לעזור במהירות בזמן אמת.
או שאולי עדיף להסתובב תמיד עם כרית, ולהניח אותה במקום שבו אהיה כשארגיש צורך לנוח ואיכשהו להסתפק בה?
אם יש לכן עוד פתרונות אשמח לשמוע...