אני כרגע ב"ה בסוף תשיעי 39+3
כבד, חם, הריון בסיכון גבוה ממש לא קל... בדיקות פעמיים בשבוע והמצב הביטחוני עכשיו בכלל קשה בטירוף.
בעלי חייל ב"ה במודיעין ולא קרבי אבל עדיין כרגע מאוד לחוץ.
עכשיו הגעתי לפריקה😅
אני הנשואה היחידה במשפחה שלי, יש לי אחיות בשידוכים ואחים יחסית קטנים (15, 9). ההורים שלי כרגע בחופש (מורים)
ואני בקושי מקבלת עזרה... גרים באותו עיר, מרחק 5 דקות נסיעה. בכל פעם שאני מבקשת עזרה אני שומעת כזה תירוצים שפשוט לא בא לי לבקש.
אני נוסעת חצי שעה באוטובוס לכל כיוון כדי להביא את הבת שלי מהמעון בחום אימים. במקום שמישהו יכול שניה לקפוץ לקחת אותה. כרגע רק אבא שלי נוהג. אבל בחייאת אם אני יכולה לנסוע באוטובוס במצב שלי, אני חושבת שגם אמא שלי או אחיות שלי יכולות קצת להתאמץ...
נראה לכן שאני מגזימה??
אני איתה לבד בבית רוב עד שהיא נרדמת. מכינה אוכל, מקלחת וכו' באמת מתאמצת לא להיות מופנקת אבל לפעמים אני פשוט צריכה קצת שקט ורוגע
אני כרגע גם בחופש כי אני מורה אבל להיות בחודש תשיעי זה לא בדיוק חופש...
אני בעיקר מסדרת את הבית ופעמיים בשבוע מבלה שלוש שעות במרפאה.
בעלי החמוד מנסה מאוד ללכת בין הטיפות ולא "ללכלך" על המשפחה שלי ומצד שני להכיל אותי ואת הכאב שלי.
זה מגיע לרמה שאמא שלי לא מתקשרת לשאול מה קורה איתי... שבוע שעבר ממש נעלבתי ממנה שהיא אמרה שאני מגזימה עם הלחץ שלי מהמצב הביטחוני (שוב, צריכה ללדת כל רגע, חרדתית מאוד, נמצאת רוב היום לבד...) וממש יצאתי בדמעות מהבית שלהם והיא אפילו לא התקשרה להתנצל. מאז כלום... אפילו בשבת היא בקושי דברה איתי. אני כבר לא יודעת מה לחשוב. לא בא לי כבר שהיא תבוא איתי ללידה. רוצה את בעלי וזהו
מודה לה' שיש לי בעל כזה מדהים וחמוד ומכיל🥰
סליחה על הבלגן... הייתי צריכה לפרוק ואולי תעזרו לי לדון לכף זכות
ואולי על הדרך לנסות את סגולת הפורום? יהיה נחמד ללדת בראש חודש🤭
)