היי יקירות,
אני פה בשביל לשמוע חוו״ד ולא השתלחויות..
מתנצלת מראש על האורך
גיליתי הריון לפני שבוע. ההריון צעיר מאוד. ככל הנראה ביוץ מאוחר. יש 4 ילדים בבית כשהקטנה בת שנתיים. לאחר שסיפרתי לבעלי שאני בהריון הוא קיבל את זה קשה מאוד. הוא אמר ״ידעתי שזה יתנקם בי״ וכאלה. נשארתי בהרגשה דחויה ולא רצויה. למחרת אמרתי לו שאנחנו יחד בזה וזה לא בסדר שאני אמורה להרגיש ככה. אמר לי שהוא לא התכוון ושהוא צריך לעקל. בסוף השבוע היו לנו אורחים כך שלא דיברנו על הנושא. אתמול ביקש שאבדוק על הפלה. בדקתי בועדה וביקשו בדיקות דם ואולטראסאונד שמראה שק. היום אצל הרופא לא ראה עדין שק וביקש שאחזור בחמישי. לא היה בעד הועדה.
ופה נכנס השיקול, אני מאוד רציתי עוד ילד, החיים קשים ויש הרבה מעמסה מהרבה בחינות. אבל, בעלי לא מעוניין לפחות לא בשלב זה ואני די חצויה. מצד אחד אני אומרת ״טוב, תעברי הפלה ומה שיהיה יהיה״ מצד שני קשה לי המחשבה בכלל.
מה אתן חושבות שכדאי לי לשקול? מישהי אולי הייתה במצב דומה? אולי נקודות למחשבה..?
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..