פאדיחות משעורי נהיגה... הולך?=)חושבת(=
אז יאללה, שרשרו ת'פדיחות שהיו לכם.. ובנהיגה בכלל...
אני יצטרף בהמשך...
חחח לי יש-נאוה-
בס"ד

1. כמעט קבוע שהמורה אומר לי "אלייך " או "אלי" ( הכוונה יותר ימינה או יותר שמאלה)
    איכשהו אני תמיד מתבלבלת או לא שומעת אותו טוב ועושה ההפך..
2. עשיתי 2 סיבובים בכיכר ( שכחתי שפניתי אז פניתי שוב..) חח המורה אומר לי "מה את עושה לי לונה פארק?"
3   . בזמן הנהיגה הזיכרון שלי מתקצר וכשהוא אומר לי לאן לפנות אני שוכחת וברגע האחרון נזכרת לשאול וכל פעם מחדש הוא מזכיר לי שיש לי איתות כדי להזכיר לי...
4. נכון כשיש שני נתיבים אז יש חץ שמראה לאיזה נתיב להכנס?
     יצא לי בטעות שנכנסתי לנתיב הלא נכון...ברגע האחרון המורה שלי סובב לי את ההגה.

יש לי עוד הרבה אבל אני לא כ"כ זוכרת כרגע...
יום טוב
שלי...=)חושבת(=
הייתי בשיעור רביעי בערך... נכנסתי לאוטו כיוונתי את הכיסא, קלאצ' ברקס, ראשון בלם יד- וכמעט התחלתי לנסוע...
ואז המורה אמר לי שמומלץ לשים חגורה...

ואייי איזה פאדיחה...
אני לומד על משאית (עד 12 טון)בן של מלך
ב"ה
ואיך שעצרתי, לפני שבלמתי עד הסוף הרמתי בלם יד ... מסכן המורה ... עף מהכיסא שלו כמעט דפק את הראש בחלון.
לא נורא יש יותר גרועים אבל אני צריך לחשוב על זה..

חחחח-נאוה-
וואי וואי חחח איזה פאדיחות זה...

בשיעור הקודם שלי ( שיעור 11 בערך)

רציתי להתחיל בנסיעה והאוטו לא זז- מסתבר ששכחתי להעביר להילוך ראשון חחחח
( לפני כן הייתה לי הפסקה ארוכה כנראה מהשיעור הקודם)
וואי לי יש מלאאא1hadar1
נכון כשמסתכלים לכיוון מסויים האוטו פונה לאותו כיוון בלי לשים לב?
קיצר קרה לי שעצרתי לפני כיכר  והיה שם מישהו במכונית מצד שמאל וסתם בהיתי לשם במקרה קיצר כל האוטו פנה שמאלה וכמעט עליתי על המדרכה! והמורה אומר לי "מה את מסתכלת עליו? חתיך?" פאדיחות בכלל לא ראיתי איך הוא נראה אפילו
לא שהוא האמין לי(:

ובשיעור השני נראה לי, עשיתי רוורס ובטעות סובבתי את כל ההגה כמעט ועפתי לכיוון השני.. כמעט לתוך הפח..
אז פשוט עזבתי את ההגה שמתי את הידיים על העיניים וצרחתי חחח זה היה פאדיחותתת
^ חחחחההה.... מסכת יומה
זה פאדיחות זה..?פלונית.אלמונית
אוקיי..אז דיי בשיעורים הראשונים נכנסתי לכיכר משמאל(: (כן כן,חיה ונושמת ב"ה)

אממ בטסט השלישי(שבו עברתי ב"ה),לא יודעת איך שכחתי,אבל שילמתי על האגרה 50(ולא 125),אז הטסטר כזה מסתכל על הטופס.."מה זה VIP??"  (ואז המורה שלי היה צריך להיות ג'נטלמן,ולשלם מארנקו).

מתי שהלכתי לקחת את הרישיון מהמורה שלי,הייתי צריכה להחזיר לו את אותם 75 שהוא שילם לי בטסט,אז סתם בלי יותר מידי לחשוב הבאתי לו בצחוק 75 שקל בתווים(האלה של השופרסל,רב תו..),והוא לא הבין שצחקתי.חח המבט שלו שהוא הסתכל על התווים... חבל שלא צילמתי(:

ופאדיחה לא שלי,של תלמיד שהיה בשיעור לפניי.
זה היה ממש תחילת השיעור שלו.המורה שלי ביקש ממנו לעשות חניה,הוא חנה ואז המורה שלי כזה"טוב,צא",הוא התכוון כמובן שייצא מהחניה,אבל אותו אחד פשוט שיחרר את החגורה ויצא מהמכונית. אז אוליי זה בכל זאת פאדיחה שלי,כי לא הצלחתי להפסיק לצחוק אחריי זה...

ובכלל מלא פעמים,הייתי שוכחת שיש לי שיעור,והוא היה מתקשר "היי איפה את?"  -"בבית..." וזה חצי שעה לפחות להגיע לשיעור...

ב"ה ב"ה ב"ה שגמרתי עם זה!!

ואי ואי ואי כמה פאדיחות...ח ד ש ה
גם לי קרה ששכחתי להיות בשיעור, ואז הוא מתקשר אלי ושואל אותי כזה איפה אני...
מזל שלוקחים אותי מהבית והייתי מאורגנת... אוחחח שונאת פאדיחות!
הפדיחה עם החנייה טובה!רחלקה
בעזהי"ת.

באחד השיעורים (פיייי זה היה מזמממןןןן) המורה אמרה לי "ימינה".
ואני כזה סבבה... ובשיא הטבעיות לוקחת שמאלה.. ו
היא- "אמרתי ימינה" ואני- "הנה ימינה" וממשיכה עם השמאלה.. ל
א בכוונה
סיניליות?צחקן
חח לי יש...Matanman
באמצע שיעור נהיגה... אנחנו נוסעים על כביש מהיר... 100 קמ"ש ויותר והמורה שלי אומר לי "אתה רואה, פה פה מימין (הצד של המורה) יש קרבות אוויר של מטוסים..." אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי... לא נעים לא להקשיב לו... ומצד שני זה כביש מהיר... אז כמו נהג מנוסה שכותב SMS זרקתי לפה מבט ולפה מבט...
=)שירה כים
בשיעורי נהיגה תמיד נהגתי ממש ממש מהר והמורה כל הזמן היה מוריד לי ת'מהירות.
פעם אחת עלה איזה תלמיד,והמורה כל הזמן אמר לי "סעי לאט"
בקיצור הוא שואל אותי "תגידי,נכון את אוהבת לטייל,הרבה אקשן לעשות מלא מסלולים ומסוכנים,וכאלה דברים?"
עניתי לו:"כן"
הוא:"רואים,אני מורה כבר הרבה שנים ובחיים לא הייתה לי תלמידה כמוך"
אז זה שהיה מאחורה מתערב ואומר לו:"ש' מה אני לא כזה?!"
המורה:"יש לך משו..אבל לא ברמה שלה"
התלמיד:"אבל אני יכול להעלם באמצא הלילה עם תרמיל.."[ומנסה להמשיך לשכנע אותו]
המורה:"חחח..מה אתה מנסה לשכנע אותי?אני יודע על מה אני מדבר!"
ואז שירדתי התלמיד אומר לי :"טוב לא משנה,העיקר שתעברי את הטסט"

חחחחח נאוה... כנסו ולא תאמינוב.ש.
תומר המורה הכי פצצה בעולם! מחר הוא עושה משמרת אם באלך.
אתם לא תאמינו! כשאח של גיסי עשה טסט באזור י-ם קיצור הטסטר אמר לו ליסוע ישר והבנאדם נסע ישר. נוסע...נוסע...נוסע... רבע שעה...חצי שעה...שעה שלמה...!!! אחרי שעה הטסטר (שכנראה לא ישן מספיק טוב באותו לילה) התעורר מתרדמתו העמוקה מסתכל ימינה ושמאלה ועושה כזה "איפה אנחנו?" בקיצור ברור לכם שהוא העביר אותו בטסט (הברירה האחרת היא שהוא יאבד את העבודה). וגיס אחר שלי למד נהיגה ועשה שבעה טסטים (עבר בטסט השביעי) כשההורים שלו לא ידעו על זה בכלל!!! מאיפה הכסף? כל פעם בשניה האחרונה הוא השיג מפה כסף קיבל משם כסף...שבעה טסטים!! לא הזוי? ולגבי פאדיחות? סורי. אין לי ב"ה. (אלא אם כן אתם קוראים לרכב שנכבה בשיעור השלישי פאדיחה...)

וואי וואי...יויו2
2 פאדיחות ששמעתי...:
אחת שבשיעור נהיגה הראשון שלה באה להדליק ת'אוטו מהכפתור של הוישרים...
ואחד שבכיכר המורה אמר לו לקחת שמאלה,והוא ממש לקח שמאלה בכניסה לכיכר...=]
והמדריך שלי עבר איזה טסט תשיעי או 11...זה גם סוג של פאדיחה...

אם כבר טסטים הזויים...פלונית.אלמונית
המורה שלי סיפר לי שבטסט שלו הטסטר אמר לו לעצור בצד,נכנס לאיזה מכולת,חזר אחריי חצי שעה עם מלא שקיות,והמשיך לו את הטסט...

גם לי היה טסטר הזוי,אבל כזה חמוווד,באמת נשמה טובה.
זה שניגש איתי לטסט היה ממש לחוץ,אז הוא נתן לו לצאת לשאוף אוויר לפניי הטסט,אח"כ גם בטסט עצמו הוא כל הזמן ביקש ממני שאני ירגיע אותו,ואז בנוסף לכל הוא הוציא אותנו החוצה,עשה להוא קצת כושר..שכיבות שמיכה,וגם ביקש ממני שאני יטייל איתו שם ברחוב חצי שעה עד שהוא יגמור את הסיגריה.

חחח עשיתי טסט,מתקשה
עם אחד בן 40
קיצור לפני הטסט המורה מספר לי תכירי זה *** ויש לו תואר שני בחינוך מיוחד
אני כזה מה?? הוא לא בעצמו חינוך מיוחד?

והמורה שלי נשפך מצחוק אבל התלמיד נעלב... פדיחההה
אח"כ בטסט (הוא היה שני) הוא ניסה להתחיל לסוע ונכבה לו הרכב 3 פעמים, (הרים ת'קלאצ גבוה מדי)
ואיכשהוא במקום להיות בהילוך ראשון הוא היה בניוטרל, והבוחן בלם אותו איזה 10 פעמים בלי להגזים...
פדיחה כי כמעט נקרעתי מצחוק, מזל שהיה עיתון באוטו כי התעסקתי בו במקום להיקרע מצחוק
|נהג חדש|שרבוב
אבא שלי ליווה אותי באוטו ונהגתי בהפסקות, כי היינו צריכים לעצור כל כמה מטרים כדי לתלות מודעות.
פעם אחת שכחתי להוריד בלם יד ונסעתי ככה (אין לי מושג איך) ולא הבנתי למה האוטו נוסע מהר, שאלתי את אבא שלי והוא לא ידע..
אחרי כמה מטרים עצרנו, ואחרי שהוא ירד אני באה לשים אוטומטית בלם יד ומגלה שהוא כבר למעלה...
(וזה קרה לי גם בהרבה שיעורי נהיגה רק שאז לא נתנו לי לזוז..:)

התנגשתי לא מזמן במונית, (ממש קלות- וזה גם היה באשמתה)
רצתי לעשות פרסה באמצע רחוב (לא יודעת למה לא המשכתי לצומת)
וכשהייתי צריכה לעשות רברס' בטעות הכנסתי להילוך חמישי  במקום לאחורי..
בדיוק באו 2 מונית משני צידי הכביש,
אחת עברה אותנו מאחורה וכשהשנייה בדיוק רצתה לעבור אני הצלחתי לסוע אחורה
(והסתכלתי לפני לראות שהיא לא נוסעת, אבל היא עשתה את זה מהר)
בלמתי ממש בזמן ב"ה, וגם נהגתי לאט,
אז לא קרה לה כלום (ולכן אני לא במפטים עכשיו כדי להוכיח שהיא אשמה)

ובטסט השני בטעות שכחתי להעביר לראשון,
התחלתי לסוע בהילוך שלישי והטסטר שאל באיזה הילוך אנחנו?
הסתכלתי ואמרתי שראשון..
אז הוא אמר, לא אנחנו בשלישי והעביר לראשון..:
הדבר היחיד שהרג אותי-אוריה שמחה
זה שנכנס שמאלה בכיכר.. אמאלה.. נקרעתי עכשיו איזו כסילות!

מה שקרה לי- הסתובבתי בכיכר [עם כיוון התנועה לשם שינוי] ובטעות עם יד שמאל שסובבה את ההגה-הדלקתי את הוישרים יווו כמה צחקנו..
למה לא להדליק את הוישרים?צחקן
בעז"ה.

דבר לגיטימי לחלוטין, בהתחשב בכמות היונים.
לי זה קרה פעם תוך נסיעה פרועה בשביליםרחלקה
בעזהי"ת

בין מושבים.. חח שלא תדעו...
למדתי עם מורה (-בפתח).מסכת יומה
לטסט פנימי היא החליפה עם מורה אחר (-סגול),
בפניה אחת הוא ניסה לתפוס לי את ההגה -ימינה, 
אז ברור שאוטומטית משכתי שמאלה חזק, עם כל ההגה, בקפיצה מרשימה...
טוב, אז המורה שלי החליפה איתו עוד פעמיים אחרכך, שאני אתרגל את העניין,
למקרה הגיוני- שהטסטר גם יהיה גבר.

* אבל, ב"ה, לא נגעו לי בהגה מאז.
יום לפני טסטhila17
השעור שלפני הטסט היה פשוט גרוע.....
כל הטעויות של כל השעורים שעשיתי הצטברו לשעור אחד

ואז הוא בטל לי את הטסט ועשה לי מועד אחר..
מזה הייתי מבואסת כי רציתי כבר לסיים עם זה....חחח
וואי! שירשור טובב.. ויותר מהכל.. מרגיע!נצח לנצח!!!
מרגיע לדעת שלא רק לי היה פאדיחות..
המורה שלי (תומר-לכל הבית שמשים) הוא אחד הקורעים..

1)באחד השיעורים,נהגתי בכביש בינעירוני ופתאום מאיפשהו חתולה עברה וכמעט דרסתי אותה
אז צרחתי "אבאלה!!!!" ועזבתי ת'הגה.. המורה כמעט הרג אותי.. חח

2) המורה שלי מתנדב במד"א שיעור אחד, היה אמבולנס בצד,
הוא אמר לי לעצור, וירד לבדוק מה קרה..
כשהוא חזר הוא אומר לי אל תסתכלי לצד ימין.. וסעי ישר..
התחלתי לסוע ואז כשעברנוליד ה'ארוע' הסתכלתי לצד ימין וכמעט נתקעתי באמבולנס..
והמורה עושה לי- אני לא רוצה למות כמוהו..)
(לכל מי שהתעניין- היה אדם תלוי על עץ שם- יעני התאבד)

3) ברגע שהגיע הטסטר המורה קורץ לי ועושה "פאדיחות לא לעבור אצלו!- הוא אחלה טסטר!"
אוווצ' לא עברתי..

>>>>>טימון!
1. נראה לי שזה היה באחד השיעורים הראשונים.
למדתי על רכב רגיל ולא אוטומטי, רגל אחת היתה על הגז ואת הרגל השניה שמתי ליתר ביטחון על ה-בלם!
נוגעת, לא נוגעת בו.. וכשהמורה קלט אותי, הוא נתן כזאת צרחה: "מה את חושבת שאת עושה?! אם את בטעות לוחצת על הגז והבלם ביחד שנינו מתרסקים."

2. נהגתי באזה כביש ישר אחד ותפאום בא כלב מולי בפתאומיות.. צרחתי, עזבתי את ההגה ושמתי ידיים על העיניים.
שעות אח"כ הוא לימד אותי שלא קורה כלום אם בולמים בפתאומיות.. אבל לא הזכמתי לנסות.

3. אה.. ופעם חניתי באמצע הכביש [אבל ניסיתי לחנות נכון] וזה היה אחרי שעברתי כבר טסט..

....$ רחלי $
המורה היתה בחוץ ואני בשיא הטבעיות נכנסת למושב שליד ההגה (בכיסא של המורה) והיא כזה ?????? ואז שמתי לב...אין לי מושג למה עשיתי את זה חחח
אממ-עצמי-
למזלי ב"ה לא היה לי שום פאדיחות..אבל הספקתי לדפוק את הרכב פעמיים באותה נסיעה מאז הרשיון..
אבל לחבר שלי היה קטע מוזר והזוי
בטסט שלו הטסטר הכניס את הרגל מתחת לקלאצ'
ושחבר שלי בא להעביר הילוך..זה לא נלחץ לו
ואז הוא ראה שהטסטר מוציא את הרגל מתחת לקלאצ'

אז בפעם השניה הוא לחץ בכל הכח על הקלאצ'
והמורה הבליג צעקה

ומיותר לציין שהוא לא עבר את הטסט בתואנה של פניה ימינה רחבה מידי
פאדיחהbatshi
תמיד ביתה לי בעיה של ידעתי אף פעם למי יש זכות קדימה בצומת,
אז המורה התעצבן והחליט שכל פעם שמגיעים לצומת אני צריכה להגיד לו למי יש זכות קדימה.
עד שהגענו למעגל תנועה
המורה: "למי יש זכות קדימה?"
אני בטבעיות מצביעה לו לשמאל ואומרת : "ימין"
המורה : "נו, למי יש זכות קדימה????"
 מצביעה לשמאל ואומרת "ימין"
ככה כמה פעמים- מראה לו לשמאל ואומרת ימין..
ואז הוא צועק "נכון! אבל זה שמאאאלל!!"
אוווווץ'!!! רציתי לברוח!!!

חברה שלי תפסה את הרגל של המורה(בן) במקוםאפוש
בס"ד
את מוט ההילוכים!
ואז כל הדרך הוא צחק עליי שהיה שם תמרור שמאפשר לי רק ימינה...
גם לי זה קרה!!!!no name102
קניתי משקפי שמש, ולא יודעת למה זה מזה חסם לי תשדה ראיה..
הפריע לי.
קיצור לפני שהורדתי הייתי אמורה להעביר הילוך והתבלבל לי היד במקום תמוט הילוכים תפסתי למורה שלי ת'רגל.
חח הוא לא הבין מה עובר עלי..
וואי איזה פאדיחות!!

מאז, בשיעורי נהיגה קברתי תמשקפיים בתיק, אפילו לא חשבתי על זה...
פאדיחה בטסטגעש
שכחתי להעביר לראשון פעמיים פעם אחת בתמרור עצור ופעם אחת ברמזור
ובשני המקרים לא נכבה הרכב למרות שהתחלתי בשני והטסטר לא שם לב אבל בסוף נכשלתי על זכות קידמה

בסוף עברתי בשני
פאדיחה.פאי פקאן
באחד השיעורים שלי,פניתי שמאלה באותו/ה צומת(!),מדו-סיטרי לחד-סיטרי 3-4 פעמים. ובכל פעם(!) נכנסתי לימני(!!!) (ולא לשמאלי,לבורים שבנינו).
משו רציני...שולמיתי45
וואי יש כאן כמה מורחים... אז הנה שלי:
בפניה ימינה הגלגל עלה על המדרכה ועשיתי פנצ'ר!!!!!!!!  לא הייתי מרוכזת, ובטעות לחצתי על הגז מידי הרבה, וההגה אי שם ריחף לו....... היה בום ומלא אבק עלה למעלה..
אין אין אחת הפדיחות, כמעט אכלתי ת'צמי!
והמורה, בהתחלה כעס אבל לא צעק, ואח"כ כבר צחק... כל הכבוד לו!!

כשהחלפנו  (הוא..) ת'גלגל איזה איש אחד ברחוב אומר לו "התלמיד צריך לעשות את זה ..."
גאון! בקושי יודעת לנהוג אז להחליף גלגל? אבל אל דאגה עזרתי לו...

בכולופן שיהיה בהצלחה!! שלא נעשה טעויות כאלה מחוץ לשיעורים...
שולמיתי!shvoot1
מה יהיה איתך?
וחשבתי שזה סוד כמוס.........
כמו  שאני ראיתי את זה גם אחרות יראו............
שתהי בריאה!!! (:
אז מה...שולמיתי45
טוב, גם אני ראיתי זהאת,שולמית,ויש כאן הודעה שלyael...
רחלי, אז בטח גם היא תראה..

הפאדיחה הכי גדולה - עברתי טסט ששיהאריאלניקהנאמן
תגיד שעברת טסט אחרון... זה תמיד נכוןצחקן
יש לי חברה שעברה בטסט ה-11רחלקה
עבר עריכה על ידי רחלקה בתאריך כ"ז אייר תש"ע 12:49
בעזהי"ת.

ועוד אחת ב-9.
למהמילקיתוש
אתם חושבים שלעבור בטסט שישי או בטסט שהוא לא ראשון שני או שלישי זה נורא?! ועוד לקרוא לזה פדיחה?!
כמאמר חברה שלי : אני חושבת שבן אדם שעובר בטסט שהוא יותר מטסט שני או שלישי הוא נוהג יותר טוב מאחרים ולא בגלל שיש לא נסיון אלא בגלל שהוא לא התיאש ועדייין המשיך!
מסכימה 100%אנונימי (פותח)
תקשיבו מה קרה לי.........*פרח*
באיזה שיעור נהיגה נסעתי ואז ראיתי מולי שורה של מכוניות  אז עצרתי. (חשבתי שזה רמזור או איזה פקק..)
קיצור ואז המורה מסתכלת עלי ואומרת לי הלוו תסעי וקלטתי שאני מאחורי מכוניות חונות ))

ג םלי זה קרה..שרבוב
משהו דומה..י. י.
בטסט הטסטר כזה אומר לי לפנות ימינה אמרתי לו כן כן,הסתכלתי ימינה וראיתי שם משאית חונה אז המשכתי ישר והוא ממשיך להגיד לי ימינה ימינה..ואז קלטתי שהמשאית הזו בעצם עומדת בפניה ימינה ברמזור ולא חונה!
אז בשניה האחרונה פניתי ומילמלתי כזה: סליחה חשבתי שהיא חונה.
הטסטר כולו צחק..אבל עברתי!!
הפאדיחה שלי הכי רצינית...אמונה ג1
פעם בשיעור נהיגה המורה שלי יצא לקנות לעצמו שתיה, וחיכיתי באוטו..
ובזמן שאני מחכה הוצאתי את הפלאפון שלי והתעסקתי בו קצת..
אחרי כמה דקות המורה חוזר, ומסתכל עלי קצת בשוק, לא הבנתי למה אבל זרמתיף, ואז עושה לי"אפשר בבקשה את הפלפאפון, אני צריך להתקשר??" תהיתי לעצמי למה הואצריך את הפלפאון שלי, יש לו אחד משלו...ואז נתתי לו, ופתאום הוא אומר לי"הי, זה בכלל הפאלפון שלך, אז אמרתי לו"נכון, מה חשבת??"

קיצור מתברר שיש לנו את אותו סוג מכשיר והוא ראה אותי מתעסקת בפלאפון, ולא הבין איזה חצופה אנישאני קורת לו הודעות...הוא חשב שלקחתי לו...ןשיא הנהתפדחתי...
לא נורא.
נירדמתי באחד מהרמזורים..רות014
והפאדיחה הכי גדולה שעדיין לא עברתי טסט..
חחחח צחוקים-נאוה-
בס"ד

וואי יש פה ממש פאדיחות מצחיקות

אני אוסיף קצת:

* בשיעור הקודם שהיה לי היינו צריכם לחנות לשניה ואני לא למדתי עדיין רברס,
אז המורה שלי אומר לי : " עכשיו קחי את ההגה עד הסוף אלי ותתחילי לסוע בזהירות" ( משהו כזה..)
אז אני עושה מה שהוא אומר לי, מסתכלת במראות ( לא ידעתי אפילו באיזה..הסתכלתי ימינה, שמאלה, במראה האמצעית,) ונסעתי אחורה ( הוא העביר לי לרברס) פתאום אני קולטת שאני עומדת להתנגש במדרכה ( לפחות ככה חשבתי) ואז אני לוקחת את ההגה ומהר מסובבת אותו לכייון השני....

המורה שלי לקח לי מהר את ההגה, סובב אותו חזרה, אני עזבתי את ההגה ואת הדוושות והוא עשה הכל בעצמו... ואז הוא הוסיף: " לא לעשות מה שבא לך"....פאדיחות..

* נראה לי פעמיים באותו שיעור גם כיביתי את האוטו.

וסתם, יש כמה דברים שהוא כל הזמן מעיר לי עליהם ואני לא מצליחה לתקן אותם.
בעז"ה!!

אני אנגליה אז אני עושה בלי סוף כיכרות הפוך...מ.מ.
ונראה לי שזה קצת מפריעה לאנשים שנוסעים(=
וגם פעם אחת לא הספקתי לאכול אז הבאתי אוכל לשיעור (אורז ושניצל) וכמו טיפשה ניסיתי לפתוח ת'דלת עם האוכל בידיים ואז האורז נשפך על כל הדלת של האוטו, ואחר כל כשהמורה שלי יצא לשנייה לעשן וישב על המדרכה מחוץ לדלת שלי אז פתחתי ת'דלת עליו ופתאום אני קולטת פרצוף מעוך עם מלא אורז מודבקים לפרצוף... וואי היה קורע(=
חחחחחח מסכן המורה שלך!!!-נאוה-
חלום הזוי על שיעור נהיגה-נאוה-
בס"ד

חוץ מפאדיחות יש גם חלומות....

חלמתי הלילה שהייתי בשיעור נהיגה, משום מה המורה שלי יצא לרגע מהאוטו לדבר
בפלאפון ועוד יותר מוזר- אני ישבתי ליד הנהג ולא בכיסא הנהג.
פתאום, האוטו התחיל להדרדר, ושמתי לב שאני על "רברס" אז מהר ניסיתי לבלום את האוטו והאוטו רק נסע מהר יותר , ניסיתי להעביר לניוטרל או משהו אבל לא הגעתי לקלאץ' ( כנראה בחלום שלי לא היה למורה נהיגה דוושות- אלא רק לנהג עצמו חחח או שלא חשבתי על זה פשוט..)
בקיצור, לא ידעתי מה לעשות ואז פשוט הרמתי את בלם היד וב"ה האוטו עצר חחחח

הקטע הוא שבדיוק בשיעור הקודם אמרתי לו "אני לא רואה איך אני נוסעת בלעדיך" אני מזה מפחדת חחחח

אבל... החלום עוד לא נגמר ( אם יש לכם סבלנות בכלל...)

פתאום נסענו ליד היישוב שלי ( את השיעורים אני עושה בעיר) ואני ישבתי מאחורה, המורה שלי נהג ולידו ישב תלמיד אחר ( אני בכלל לא מכירה אותו- מאיפה הוא נכנס לחלו שלי? )
ואני תוהה לעצמי אם נגמר לי השיעור או לא...
ואז פתאום חשבתי: "היי, אני רוצה לנהוג בשיעור ליד היישוב שלי!!!" ואז מצאתי את עצמי מחוץ לאוטו,
המורה שלי היה אמור לסיים את הירידה ולחכות לי ורצתי מהר מהר כדי להגיד לו שאני רוצה לנהוג-

והוא פשוט נעלם!!!!! לא מצאתי אותו.
וזהו נגמר החלום.

חח תודו חלום הזוי!!!
יומצויין לכולם!

חחח עוד פאדיחה-נאוה-
בס"ד

מישהו קורא את זה בכלל? חח לא חשוב...

היום עברתי תיאוריה ב"ה!
המורה שלי ביקש ממני להביא לו את הטופס הירוק אחרי שאני עוברת.
כשיצאתי מהתיאוריה נתנו לי את הדף עם הטעויות מהודק לתופס הירוק.
אז אני חושבת לעצמי: "איזה פאדיחות.. שהמורה שלי יראה על איזה טעויות נפלתי?
אני אתן לו רק את התופס הירוק"
אז נתתי לו רק את הטופס הירוק והוא שואל אותי: " מה זה? איפה הדף שרשום בו שעברת?!?!?!?"

חחחחחח אז הבנתי שאין לי ברירה ונתתי לו את הדף עם הטעיות כי שם הייתה החתימה שעברתי
חחחחחחחחאיזה קרועה!!!רותי7אחרונה
מה מחירי השיעורים היום?מקפיצים נטושים
אצלי זה היה 90 שח לשיעור של 40 דקותפשוט אני..
ובזה הרגע חשפת בדיוק כמה אתה זקןקפיץ
אם הייתי זקן זה היה בלירות או שקלים...פשוט אני..
שואל ברצינותמקפיצים נטושים

לא למדתי עדיין..

בשביל לדעת מחיר אתה צריך לציין איפה. המחיריםאנונימי (2)

פסיכיים ומאד שונים בין מקומות שונים

אז לא משנה מה המחירמבולבלת מאדדדד
בהמשך בטוח יהיה יותר. עדיף לך כמה שיותר מהר. ובפריפריה. 
מתחיל מ170מחפש שםאחרונה
עיר מומלצת לעבור בה טסט?אנונימי (פותח)
בגדול אעבור לכל מקום חוץ מאילת
שדרותאנונימי (3)
כרמיאלרקאני

בית שאן

אופקים

קרית ארבעעזריאל ברגר

שם עברתי טסט לפני שנים רבות, למרות שאת רוב השיעורים (ואת הטסט הפנימי) עשיתי בירושלים.

הבנתי גם שקרית מלאכימקפיצים נטושיםאחרונה
מידע מורה נהיגה בפתח תיקווהאנונימי (פותח)

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מורי נהיגה בפתח תיקווה 

ואם אפשר גם זול 

בתודה מראש

מחפש מורה נהיגה במעלה אדומיםמתוחכם

אשמח להמלצות.

גם במייל: XPSHAROT@GMAIL.COM

אשמח לעצות..אנונימי (פותח)

אני נמצאת כרגע בשיעור 9, לומדת בעיר מאוד יקרה..

אני לא מצליחה להתקדם בשיעורים, מהסיבה שאני מאוד בלחץ. אני כל השיעור מחזיקה את ההגה בצורה ממש חזקה (הוא רועד כזה..), לוחצת גז וברקס בזמנים ממש לא נכונים, או יותר מידי גז.. בקיצור ממש ממש לא נוהגת טוב. לא יודעת למה אני ככ בלחץ..

המורה שלי טוען הרבה פעמים במהלך השיעור שאני צריכה לשנות גישה, שתכלס נהיגה זה עסק ממש קל ואני סתם מסבכת את זה.. לא יודעת למה..

אשמח מאוד לשמוע עצות, טיפים..

...אילת השחר
עבר עריכה על ידי אילת השחר בתאריך כ"ג בכסלו תשפ"ה 21:53

תפילה להצליח להיות ברוגע ובתפקוד נכון על הכביש,

דימיון מודרך של הצלחה, לנסות לדמיין את איך שאת רוצה להיות במהלך הנהיגה, לערב את כל החושים בדימיון הזה. 

בנוסף לזהות את גורמי הלחץ במהלך הנהיגה (מה הפחד שלך שם?) ולעשות איתם עבודה, אם צריך עם מאמנת. 

בהצלחה! 

לא טרוויאלילא שלם,משתלם
אבל אם את גרה בישוב תבקשי מאבא שלך שיעשה איתך סיבובים בשבילים צדדים עד שתתרגלי לנהיגה 
כיוון למחשבהadvfb

לקחת קלונקס או כדור הרגעה כזה או אחר. שמעתי שזה עוזר בהקשר הזה

צריך זהירות עצומהאנונימי (3)

כשממליצים למישהו על תרופות פסיכיאטריות שדורשות מרשם רופא (בדר"כ נוירוחוג או פסיכיאטר). זה לא צחוק, ולא פיתרון קסם.

על אחת כמה וכמה שאינך מכיר את השואלת, ושבעתיים ברגע שאינך איש טיפול.

ולשואלת - אם לא תצליחי להתגבר על זה, אז יש כמה אפשרויות:

1. להמתין. אני לא יודע בת כמה את, וייתכן שזה גיל קצת צעיר בשבילך. אני התחלתי ללמוד בגיל 17 ואח"כ עשיתי הפסקה והוצאתי רישיון רק בגיל 22. זה קצת באסה, בטח חברתית, אבל לא נורא.

2. אימון טכני. כמו שהציעו כאן, אולי להסתובב קצת עם אבא שלך (אם הוא יסכים לזה) בסביבות מקום המגורים שלך (חניון ציבורי, אזור שקט ודל תנועה וכדומה) בשעות הלילה.

3. אימון רגשי. אולי אימון קצר יכול לסייע לך. סי-בי-טי או משהו בסגנון הממוקד הזה.

4. אם יש לך קשיים כאלה בתחומים נוספים, אולי לשקול איש טיפול מעמיק יותר כתרפיסט/ית או פסיכולוג/ית או עו"ס/ית קליני/ת. אבל זו הצעה שנכתבת רק כדי "לצאת ידי חובה". ממש אין צורך להתחיל מהמחשבה הזו או מהכיוון הזה. לחץ ומתח ואתגרים זה דבר לגיטימי וטבעי, בדר"כ פתרונות בסגנון סעיף 1 ו2 שכתבתי הם הדרך הרגילה בחיים.

מחזקת את התגובה הזואנונימי (4)

כתבת יפה וברגישות, ומרגישים שזה בא עם ניסיון.

חשוב לי להצטרף לקריאה לזהירות עצומה כשממליצים על תרופה פסיכיאטרית, כמי שראתה את ההשפעות שלה. וחושבת שלא רק שצריך זהירות עצומה בהקשר הוירטואלי, גם אם זה היה איש טיפול מקצועי שכותב *אסור* לשלוח לקחת תרופות ככה בלי קשר ישיר בלי הכרת הרקע האישי והרפואי. וגם לא סביר שאדם עם הסמכה רפואית מתאימה, היה לוקח סיכון ושולח מישהו לקחת תרופה כזו ככה.

מה גם, שלקחת תרופה כזו צריך לדעת את המינונים המתאימים, את ההשפעות לטווח קצר וארוך, להבין שזה משפיע לא רק על תחושת הרוגע המבוקשת אלא הרבה הרבה מעבר... ולצורך העניין זו רשימת תופעות הלוואי של הקלונקס שהוזכר כאן (העתקתי את הרלוונטי לעניין) :

"תופעות הלוואי השכיחות יותר כוללות עייפות וחשק לישון, בלבול וערפול, קושי בדיבור,... סחרוחורת, קשיי שיווי משקל,..., כאבי שרירים וחולשה,...ערפול ראייה, ... תחושות שמזכירות חמרמורת, חוסר מוטבציה, הזיות וקשיי ריכוז, לחצים בחזה ועצבנות. "

לא חושבת שזה מתאים למי שמבקש לעלות על ההגה...

כן שמעתי על מי שנעזרו בתמצית המוכרת של פרחי באך שמרגיעות (רסקיו), שהיא כן בלי צורך במרשם רופא.

@advfb

תודהאנונימי (3)
יש גם קלמנרבין שעושה עבודה טובה למיטב ידיעתי. זו תרופה טבעית וצמחית ללא מרשם. גם המחיר יחסית נמוך בבית מרקחת של קופות חולים, עד כמה שאני זוכר.
ואוו מזדהה ממשרוצה להיותילד🙃

יותר בקטע של טסטים, ומשפט שאמרו לי מלא זה שאחרי הטסט הנהיגה לא בשיעורים זה ממש לא אותו דבר.

אבל בשיעורים זה כן מלחיץ אז מה שלי עזר זה להסיח את הדעת. כלומר לתת לעצמך תחושה שזה לא שיעור אלא סתם נסיעה שגרתית. אצלי  זה יותר לדבר עם המורה או לגרום לו לדבר, ולנסות להבין לאיפה מה הדרך, כל זה כדי להרגיש אחרי וקצת להסיח את הדעת מזה שאני בשיעור ופשוט לנהוג חלק, כי אני לא בשיעור מלחיץ שכל שנייה חייב להסתכל במראה. וכו' ואז זה נהיה יותר קליל וסתמי. 

חוץ מזה להיות ליד נהג שנוהג ממש חלק וזהיר וטוב כזה לטסט נתן לי ביטחון מודל לחיקוי. (נניח סבא..)

לכולם זה ככהשרה כהנא

אל תדאגי שיעור 9 זה ממש בהתחלה,ובסוף יש שיעור אחד שבו הכול נקלט ויודעים לנהוג.
שיעור 9 זה ממש סבבה

אולי לבקש שיעור אחד בכבישים צדדיים ?בננה1234

או אפילו ברחבת חנייה גדולה, קורדינציה של גז ברקס ותמרון בסיסי עם ההגה, להרגיש שאת שולטת במכונה הזו. רק כדי לצבור ניסיון וביטחון באזור לא מלחיץ שאין אף אחד.. אבל אין לי מושג אם אני מגזים, זה תלוי בך ובסיבה של הקושי. אם זה נשמע הגיוני, זה לא יכול להזיק להקדיש לזה שיעור אחד..

לא לוותרshindovאחרונה

תני לעצמך עוד כמה שיעורים. אם לא עבר הלחץ. קחי חופש. אבל תבטיחי לחזור. אין שום סיבה להיות בלחץ. הלחץ על המורה לא עלייך. תאכלי משהו לפני השיעור. תשני טוב. ותבדקי אם זה רק בנהיגה או בעוד דברים. שוב, אין סיבה להיות בלחץ.

טיפים לנהיגה על ידני?דודס

דרך אגב אתם עושים ידני או אוטומט ולמה?

שמיניסט? באת לפה כי אתה לומד נהיגה?חסום לשעבר
מחפשת משפטים מצחיקים5+

לכתוב לנהגת חדשה בשלט ברכות. למישהו יש רעיון?

או שאולי היה פה כבר שרשור דומה ויש קישור?

אולי יעניין אותך