חשבתם שהם כבר בוגרים? גדולים?
מסתבר שלא? יש קפיצת גדילה בכזה גיל שגורמת להם לא לישון? כלומר מה לעזאזל קורה עם השינה שלהם בחודש האחרון? אנחנו מעייפים אותם בפעילויות כל היום ועייפים העצמנו ובערב הם מקבלים בוסט של חיים ואנרגיה!
אתמול כל אחד מהם התעורר ובא למיטה שלנו 8 פעמים!!!
בראשון א׳ התעורר כי פחד מרעש של אופנועים והתעורר מבוהל ובכה עד שהעיר את אחיו ושניהם באו למיטה שלנו.
כל החזרה שלהם למיטה בשעות 11, 1, 2, 4 לפנות בוקר מתישה אותנו. אחד מעיר את השני בבכי שזה הכי גרוע ושניהם איכשהו הבינו שזה לגיטימי להגיע אלינו למיטה.
אנחנו מתחרפנים.
אנחנו מגיעים עייפים הביתה מפעילויות אוגוסט ימים מלאים ואינטנסיביים, אני משוועת לישון מוקדם ולא מצליחה כי הם חוגגים ולא נרדמים או מתעוררים ב10,11 ומוציאים לנו את העיניים. ומגיעים אלינו למיטה שוב ב3+
ובעוד שעות מגוונות
אם באים אלינו למיטה מה שתמיד קורה ישנים בתנוחות מוזרות שלא מאפשרות לנו לישון נורמלי, מתחת לרגליים שלי ואני צריכה לקפל את הגוף, אנחנו לא ישנים שנת לילה איכותית כבר מלא זמן, אני עייפה ועצבנית ואין לי כוח בשבילם. וכאילו דיי בזה בגלל שהם בגמילה (עוד לא הצליחו להפנים כל יום מישהו קם רטוב או יום יום לסירוגין) אחד מהם דביר ומפונק במיוחד גם השתין לנו במיטה ועל השמיכה בארבע לפנות בוקר.
הצילו!!!!!! בבקשה, תעזרו לנו.
מה עובר עליהם?