למתמודדי נפש?
שלום לחברי הפורום, אשמח לשמוע דעתכם.
אני רווקה, והציעו לי לצאת עם מישהו שעונה פחות או יותר על כל הפרמטרים שאני מחפשת.
אבל..
אז המציע הוסיף עוד פרט: הוא מתמודד נפש. מטופל תרופתית והתנהגותית. במצב מאוזן כבר שנים (ואם זה לא היה נאמר, כנראה שלא הייתי עולה על זה לבד מרוב 'נורמליות').
זה גרם לי לחשוש, וביקשתי עוד פרטים, והבחור הציע לי לדבר עם המטפל, אבל המטפל סירב לדבר איתי.
בחיים האמיתיים יש לי עם מי להתייעץ בנושא ההתמודדות הנפשית. אבל פחות בנושא אחר, שאני מקווה שכאן זה בסדר להעלות:
לפי מה שקראתי ברשת, אחד מתופעות הלוואי של התרופה זה חוסר חשק מיני, ואני פוחדת מההשפעה של זה על החיים הזוגיים.
אין לי כתובת לשאול עד כמה זו תופעת לוואי נפוצה - ובטח שלא אם קיימת אצלו (הרי מבחינתי כרגע מדובר באדם זר לחלוטין). זה נגיד שאלה שהייתי רוצה לשאול את המטפל שלו, שמכיר אותו (למרות שאין לי מושג אם זה משהו שמדברים עליו בטיפול מהסוג שהוא עושה).
האם זה נראה לכם חשש מוגזם? כאישה דתייה רווקה, אני לא לגמרי מבינה את המשמעות של חוסר חשק..
האם נראה לכם שכדאי לצאת לדייט שניים, ורק אם זה 'הולך' לנסות לברר יותר לעומק את המשמעות? ואם כן, מול מי? (שני דייטים זה לא נראה לי מספיק פתוח כדי לשאול אותו ישירות. זה נראה לי הרבה יותר מידי מביך).
אני מעריכה את זה שהמציע שיתף אותי מראש בהתמודדות הזאת, ולא בדיעבד, ותוהה אם כדאי לי בכלל לנסות, או לא להיכנס בכלל לקשר כזה.