המילה "כימיה" היא להגיד שמישהי יפה בעיניי? או מעידה בכלל על יופי?
יש ביני לבין החברותא היקר שלי כימיה מטורפת, איפה במשפט הזה אמרתי שהוא יפה בעיניי?
משום מה את מפרשת כימיה כמציאת חן וזאת טעות חמורה, כנראה בגלל זה השידוכים שלך לא כל כך צלחו, שני את ההגדרה שלך ל-"יופי" שמעיד על וואו היא יפה בעיניי.
לבין - "כימיה" - שזה מעיד על שיח מאוד פורה ומשותף והבנה אחד של השניה ובגדול כיף מאוד לדבר וצוחקים הרבה, ואין טעם להרחיב.
התגובה שלך מאוד תוקפנית ומתנפלת ("אז די סתם לבלבל ולחשוב שאתה מיוחד" איך הבנת את זה ממה שכתבתי אשמח לשמוע)
"אז נשמות תפסיקו לחפור לנו ולפסול על יופי ובסוף להתחתן עם בנות שלא היו בקריטריונים שלכם בשום צורה" מי דיבר איתך? תדברי עם אותם גברים שפונים אלייך לשידוכים, אל תוציאי את התסכול שלך על אחרים.
ורק נק' למחשבה, אם את טוענת שכל כך הרבה גברים מבקשים בנות יפות ואת מציעה להם כדברייך "נאות + +" והם פוסלים, אז תבדקי את עצמך שוב לפני שאת תוקפת על חינם, כי כנראה שהן לא בדיוק "נאות + +" , וזה מתקשר לעניין שיופי הוא בעיני המתבונן וזה סבבה אם את חושבת שמישהי יפה ואני או כל גבר אחר נחשוב שלא..למה להקשות עלינו?
אבקש שלא תגיבי לי יותר, אך כרגע אענה לנושאים שעליהם דיברת.
לא אמרתי שאני רוצה מישהי "רק עם שיער חלק" או כל שטות אחרת כזאת...סך הכל אמרתי שהיופי מאוד חשוב לי.
מאיפה את יודעת מה הציעו לי ועם מי יצאתי?
מאיפה את יודעת מה היופי שאליו אני נמשך?
יכול להיות שבשבילך יופי זה בלונדינית עיניים כחולות ובשבילי זה לא מתקרב בכלל להגדרה..
ההתנשאות הזאת שאת יודעת מה זה יופי ואם זזתי ימינה או שמאלה ממה שהגדרת והצעת הופכת אותי ל"בלבלן מח" או ל "בחור חופר"..
סתם עצה, את רוצה להציע לגברים? אל תתערבי להם במה שהם מחפשים, מה את אבא שלהם? הוא רוצה מישהי בלונדינית רזה מה הבעיה בזה?
גם אם בסוף הוא התחתן עם מלאה עם תלתלים..מה זה עניינך? העיקר שברוך ה' התחתנו לא?
וברור לי שאישתי תהיה הכי יפה בעיניי ושבורא עולם יכול לשנות לי את ההסתכלות בשניה..אבל לא על זה דיברתי..
אז מה את מציעה בעצם? בורא עולם יכול לשנות לך את החשיבה אז תתחתן עם כל מי שבאה
לא תודה.
היופי שאני מחפש זה יופי שעד היום לא יצא לי לראות אלא רק כמה פעמים בודדות, ועל זה דיברתי שממנו אני לא מצליח להשתחרר..
ההצעות שקיבלתי אלו בחורות בסדר גמור, ואפילו עם אחת הייתה לי כימיה וואו, אבל מה לעשות אין משיכה..