הילדון המתוק שלנו בן שנתיים ו4 חודשים
לפני שבועיים העברתי את המיטה שלו לחדר הסמוך, עד אז היה ישן איתנו בחדר במיטה שלו, ב"ה החדר שלנו ענק והיה לנו נח הסידור
אבל בגלל שעוד חודשיים אני צריכה ללדת רציתי שיעבור לחדר משלו ושזה יהיה מספיק טווח רחוק מהלידה
עוד נקודה שחשוב לי לציין - מאז ומתמיד הוא קשוח בשינה זאת אומרת מאז שנולד לא היה לי לילה שלם שהוא ישן... ב"ה מקבל את כל מה שצריך במשך היום (אוכל/זמן פינוק מאמא וכו)
בימים הראשונים הוא היה מבסוט וממש שמח להיות בחדר שלו
כשקם ובכה בלילה אני או בעלי באנו אלינו, הרגענו אותו ותוך כמה שניות חזר לשינה ואנחנו חזרנו לחדר שלנו לישון
בשבוע האחרון זה נהיה פשוט נורא!!! (תחילת שבוע היה לו תולעים אז לא מחשיבה את זה, מדברת על הימים שהוא כבר החלים מהתולעים ב"ה) הוא מתעורר בסביבות 12-1 בלילה ולא מצליח בשום צורה להכנס לשינה חזקה
אנחנו באים ומנסים להרדים כמו תמיד אבל הוא לא מסכים שנעזוב את החדר ואם הוא נרדם ואנחנו יוצאים אחרי 30 שניות הוא בוכה שוב ורוצה את אחד מאיתנו
ברמה שבשבת בין 3-4 לפנןת בוקר הייתי איתו בחדר שעה שהוא מנסה ממש לרדם כולו סחוט ורוצה לישון מצד שני הוא לא ישן מספיק חזק בשביל שאני אצא מחדר והוא לא יתהפך במיטה וירים ראש ויתחיל לרצות אותי/בעלי
ביומיים האחרונים בעלי כבר נשבר ושכב לידו במזרון על הריצפה והוא ישן ממש רגוע בלילות האלו..
ממש ממש לא רוצה ולא חושבת שנכון להרגיל אותו למצב הזה
מצד שני אין לי שום רעיונות איך לגרום לזה אחרת כי באיזשהו שלב בלילה גם אנחנו מתמוטטים וסחוטים ללכת הלוך חזור ולהרגיע אותו
לתת לו לבכות ולא לבוא אליו מבחינתי לא בא בחשבון
יש לכן אולי רעיונות מה אפשר לעשות??🙏🏼🙏🏼🙏🏼
תודה מראש וסורי ממש על האורך😑