הנה מורה נבוכים קצר. אני גם אזכיר כאן דגמים של רכבים, בחיפוש קצר בגוגל תוכלו לדעת על איזה רכב אני מדבר (בנים בטח כבר יודעים..)
- חסכון בדלק.
- חסכון במחיר הראשוני (בדרך כלל רכב אוטמטי עולה בין 3,000 ל-12,000 שקל יותר, במיוחד בגלל רפורמת המיסוי הירוק שמיטיבה עם רכבים ידניים)
- אפשרות לנהוג גם באוטומט.
- נהיגה ברכבים גדולים (סיטרואן ג'מפי) ובמסחריות קטנות (סיטרואן ברלינגו, פיג'ו פרטנר, פיאט דובלו, פורד טורנאו קונקט, ועוד 2 לפחות שאני לא זוכר) -בהם יש בעיקר גיר ידני (יוצאת מן הכלל היא רנו קנגו שיש לה גרסה אוטו').
המסחריות זולות משמעותית מהמכוניות שתוכננו מראש להוביל נוסעים. זה מאוד משמעותי, כיוון שיש פוטנציאל גבוה שלחלק נרחב מהמשמתמשים פה יהיה צורך ברישיון ידני בשביל לנהוג בג'אמפי (שכאמור, מאוד! נפוץ אצל דתיים) - או במסחרית שהוסבה למוביל נוסעים - גם נפוץ (GMC וכאלה) - שליטה על הרכב. אתה לא צריך להתגבר על המנגנון האוטו' שמנסה להבין אותך - אתה שולט באופן מלא.
- אמור להיות יותר זול בתחזוקה.
חסרונות:
- לא ניתן לעשות עוד דבר בזמן הנהיגה. דורש ריכוז מלא, שהאוטו לא יכבה וכו'
- יש אלה עם הפרעות קשב וריכוז שיהיה להם קשה עם זה. אני מכיר אישית מישהו שבגלל זה עבר לאוטמט.
- נוחות.
- ממילא אחרי שנה-שנתיים שמתרגלים לנהוג, זה כבר לא משנה לאף אחד אם זה מאיץ בעליה, ואם כן איך.
מי שרוצה להוסיף התייחסויות נוסופות (למשל, לא התייחסתי לתיבות רובוטיות) מוזמן.
]