היי כולן,
יש לי כמה שאלות לגבי התינוקת שלי, בת חצי שנה תודה לה'!
1. כבר שלושה שבועות בערך שהיא התחילה פשוט לא לישון בלילה. הזוי!
לא שינתי לה שום דבר, עדיין בבית, עדיין מניקה ב"ה..
מכניסה אותה לישון, טקס שינה כמה שאפשר עם הגדול..
היא נרדמת (לוקח זמן) לפעמים אני מוודאת שהיא רדומה, יוצאת מהחדר ואחרי 2 דק' היא עומדת על הברכיים במיטה. מחכה לי חצי מחייכת חצי בוכה.
מחזירה אותה לישון, ישנה משהו כמו 3-4 שעות ומתעוררת כאילו הגיע הבוקר. אני מניקה אותה בשכיבה בד"כ והיא נרדמת ומתעוררת שוב ושוב.
יש לילות שהיא פשוט מטיילת במיטה, מטפסת עליי ועל בעלי, משחקת עם עצמה (יצא שאפילו נפלה מהמיטה מהטיולים שלה אוף! מאז החלטתי שלא שמה אותה לידי במיטה. פשוט מניקה אותה בישיבה (למרות שזה נורא קשה לי) ומחזירה אותה למיטה שלה.
היא נרדמת בהנקה, מניחה אותה במיטה- היא מרימה את הראש וחוזר חלילה.
אין לי לילה!!!
ביום- היא ישנה כל שעתיים שעתיים וחצי, לפעמים יותר לפעמים פחות.. וישנה סביב ה שעה, שעה וחצי.
בקיצור הבחורה גדלה לי.. שמה לה ג'נג'יל לשיניים, נתתי לה פעם פעמיים אקמולי ודווקא ישנה 6 שעות רצופות.. אבל אני לא יכולה לתת כל יום אקמולי!!
מה עושים עם הלילות?
הגדול שלי היה ישןןן לילות שלמים. לא זוכרת כזה דבר.
חשבתי קפיצת גדילה אבל כבר חודש כמעט שהיא ככה..
2. לגבי טעימות וארוחות-
יש סיכוי שהיא ככה כי ההנקה לא מספיקה לה והיא רוצה אוכל ממש??
כבר לא יודעת מה לחשוב...
לצערי עד לפני כמה ימים לא נתתי לה ברצף טעימות.. יש ימים שפספסתי. אבל כשנתתי היא אכלה בכיף. אבל בימים האחרונים שאני מנסה להתחיל איזשהו רצף של אפילו פעמיים ביום (שזה קשה כשאני לא איתה) היא פתאום לא כ"כ זורמת.
נגיד כשהיא זורמת- איך מגדילים כמויות? איך מבססים ארוחה? מותר לי כבר לתת לה ממש עוף או בשר?? כדאי?
וכל זה בין ההנקות, נכון? עדיין לא מחליפים הנקה בארוחה כן?
אני כבר לא זוכרת כלום בארוחות מהילד הראשון..
זקוקה לעזרתכן!

)