עבר עריכה על ידי אורוש3 בתאריך כ"א באלול תשפ"ד 1:10
עונה לך קודם, אם יש אפשרות כלכלית וצורך אז יאללה תתפנקי. אבל הייתי מכוונת לבגד שגם ישמש אחרי הלידה. משהו שבסדר עכשיו אבל יהיה בסדר גם עם פחות בטן ולהנקה (חצאית מתחת לרוב עושה את העבודה אם לא מצאת משהו דווקא ייעודי ואם את מניקה, או חצאית וחולצה כמובן). לגבי זהב- הריון, לידה, חגים. בטח שמגיע לך. תהני.
ועונה עלי- קניתי בקיץ שמלה מגניבה ביד שניה. לא בגרושים אבל לא יקרה מאוד ושמרתי.
אז תיקנתי קצת אצל תופרת וקניתי חולצת בסיס יפה.
חוץ מזה הלכתי עם אחותי היום ובלי לתכנן קניתי חולצה שמנת ממש יפה מ h&m. היה לי חלק מהסכום שלה בביי מי שקבלתי אז יצא מחיר סבבה.
ואז מדדתי חצאית שממש יפה איתה במנגו אבל היא יקרה לי, אז מתלבטת קצת אם להוציא עליה את התווים שבעלי קיבל מהעבודה לחג. כי בסוף זה גם כסף. אבל נראה לי שכן כי בכל זאת זה לא עכשיו להוציא מהחשבון חח. אז בסוף יהיו לי שני בגדים כנראה, שזה כיף. אבל לא הייתי חייבת, תכננתי אחד בגדול.
לילדים לא נסחפתי. ב''ה היו כמה שמחות משמעותיות בשנתיים וחצי האחרונות כולל אחת לפני חצי שנה בערך, אז כן התחדשו מעבר לרגיל. רוב הבגדים כבר קטנים (לבנים, ושל הבת חגיגי מדי קצת) אבל בכל זאת הרגשתי שהם לא חייבים עכשיו לבוש חדש מלא כי באמת חוו את העניין. אז לבת שמלה אחת שקניתי בסוף עונה בקיץ (וזה סרפן אז טוב עם בסיס 3/4 או ארוך שזה אחלה לעכשיו) ולבנים לכל אחד פריט (חולצה או מכנסיים) ארוך שיהיה למתי שיתקרר גם. יותר לפי הצורך אבל כן שתהיה תחושה חגיגית.
בעלי כן אוהב לקנות תכשיטים אבל לאחרונה הרגלתי אותו לחסוך כל חג שהוא רוצה קצת ואז אחרי תקופה לקנות משהו יותר שווה מזהב נגיד. אבל יש מצב שהפעם החצאית שלא הייתי חייבת תהיה כזה במקום. הוא קצת מתבאס מהקטע הזה כי לוקח ממנו קצת מתחושת הנתינה אבל בסוף זה כן יותר שווה ומשמח.