נכנסנו ללופ לאחרונה שקשה לנו לעצור לבד, בחיפושים אחרי יועץ כלשהו שיתקבל על לב שנינו.
פשוט זוגיות מעייפת כמה ויכוחים על דקויות, כשמתחת לפני השטח זה החוסר שלנו כל אחד מהמקום שלו.
אני לא מצליחה לאחרונה להעריך אותו כגבר ואני יודעת שזה שורש עיקרי לכל הדברים שעולים, משהו השתבש שם- זה נקודה משתבשת אחת לתקופה וקשה מאוד לסדר אותה במקום בחזרה, אבל לרוב אני מצליחה בייחוד כשאין קולות רקע חיצוניים כמו משפחה (דווקא המשפחה שלו- רע לי להיות לידם הם מאוד מקטינים אותו). המון דברים שהצלחתי להחזיק בהערכה אליו פשוט התערערו אחרי שהות איתם, ולאחרונה היינו אצלם המון- ברור לי שזה לא רק הם וזה יושב על משהו אצלי - באמת עבדתי קשה כדי להעריך אותו ולחכות לראות את הפירות שלזה, ודווקא חשבתי שעליתי על גל טוב ושוב צניחה.
פשוט לא מצליחה לראות אותו כגבר משפיע ומשמעותי בשבילי, לצערי. בהרבה בחינות יש ביננו פער בולט ולצערי לצערי זה לא משהו שקשה לשים לב אליו וזה מערער אותי עוד יותר, הוא לא ככ חכם (גם ממש לא טיפש) אבל תקופות שהוא לא משקיע בלמידה ורק מעביר עוד יום ועוד יום אז זה פשוט דוקר את העינים, הוא יותר נופל לתסכולים להתפרצויות וממילא הערכה שלי אליו קטנה- ולצערי (באמת שאני מתבאסת עלזה שככה יצא, נחמד לכל הנשים שמרגישות שהבעל יותר חכם ומוצלח מהן עושה את העבודה קצת יותר קלה בדינאמיקה הזוגית) אני תמיד בלמידה יש לי יותר פנאי בראש לזה והראש שלי עובד שעות נוספות מעצמו, התחומים שאני עוסקת בהם הם תחומים שמחייבים חשיבה ותוצרים מתוך עצמי בקיצור הפער בצד של השכל וצורת הביטוי בולט מאוד- אני מגיעה מתחום של דיבור וכתיבה אז הכל מאוד ברור אצלי, לעומתו שהוא קצת מסתבך כשהוא בא להעביר רעיון ולפעמים רק אני מבינה אותו כשמדובר על רעיון קצת מורכב, הסבלנות של אנשים מולו פשוט נאבדת ואני מצטמקת בתוכי.
בקטע של פרנסה אין מקור הכנסה טוב ( הוא חייל) וגם שם יש חוויה של חוסר הצלחה מצידו.
ככה יוצא שעם כל המחשבות שלי שאני לא מצליחה לשים להן ברקס ולא מצליחה לשים מול העינים את כל הטוב הפנימי שבו ולהתמקד בזה, קשה לי ממש, החשיבה שלי כאילו נהייתה עם תלות בתוצאות ותוצאות כרגע אין. פעם האמנתי ככ בתהליך ובטוב הפנימי שלו שרק אני מכירה בו ועוד יכירו בו שזה פשוט ראיתי איך שזה חיזק אותו ובסוף חיזק גם אותי - כמה שקט מרעשי רקע ופרצופים של אנשים הייתי צריכה.
אבל עכשיו הוא מדבר וגם אם נקודת האמת ככ בולטת במה שהוא אומר, בראש שלי יש מחשבות כמו- די לדיבורים תתחיל ליישם משהו מזה, או - נתפסת על השגיאות הלשוניות שיש לו.
בקיצור לא פשוט לי בכלל, וזה תחושות שהולכות איתי שנים הבאות בגלים מאז שהתחתנו, קבענו שנלך לייעוץ זוגי אבל אני חושבת שאזלוג קודם לטיפול אישי על הנקודה הזו כדי להגיע נקייה יותר למפגש זוגי.
מטבע הדברים התרחקנו מאוד בגלל השדר שלי, גם אם אני לא אומר מילה על המחשבות שלי - בזוגיות קשה לפספס דבר כזה.
הייתה גם תקופה ארוכה שלא היינו בבית משלנו מכל מיני אילוצים ומעבר בין דירות, יצא מזה שהיה לנו אפס אינטימיות רגשית שהייתה יכולה לחפות ולטשטש את התחושות שלי ולא נשאר לו כביכול נקודות זכות בראייה השיפוטית שלי. אולי זה לטובה כדי שאעשה עבודה ואומר שלום למחשבות האלה. אמן.