כותבת די ארוך אז אפשר בשורה התחתונה:
מחפשת לשמוע מנשים שהתנסו שם ויכולות לומר.
אני אחרי לידה, בהתמודדות נפשית... הפנו אותי למרפאה של כללית אצלנו שנותנת סיוע רגשי לנשים במעגל הפוריות.
כבר יצרו איתי קשר מהמרפאה לתישאול ראשוני אבל כל פעם אני מחכה שיצרו איתי קשר ואם פספסתי את השיחה שלהם אני מסתבכת כי הם לא מנסים שוב... וזה מעיק עליי שזה ככה כי רוצה שיעזרו לי כבר...
מתלבטת אם ללכת לטיפול דרך המרפאה הזאת או בכלל לחפש פרטי.
היתרון שהיה נשמע לי הוא שאמרו לי שיפגשו אותי שני אנשי מקצוע יחד לשיחת היכרות וינסו איתי לחשוב איזה טיפול מתאים לי ויעזור לי. -חשבתי שזה טוב שלא סתם אנסה משהו ואצטרך להתגלגל עם זה...
מעבר לזה כמובן זה העניין הכספי שהוא בטח משמעותי. אבל בתכלס אני לא באמת יודעת מה העלות דרך הקופה וכמה זה מוגבל מבחינת מס' הטיפולים.
החיסרון- אין לי מושג מי המטפלים שם. ניחוש שלי הוא שהם לא דתיים ואני חוששת שארגיש שמטפלת לא דתייה לא מספיק מבינה אותי או את הדברים שאני חווה...
מחפשת לשמוע מנשים שהתנסו על החוויה שלהן, מידע טכני וגם המלצה או אי-המלצה.
(יש אצלנו גם מרכז חוסן שבטח מקצועיים ומתאימים מהרבה היבטים אבל אני לא יודעת איך זה מבחינת מס' הטיפולים ולא רוצה להתחיל ולעצור באמצע וגם לא יודעת בכלל על מה הדברים יושבים, אם זה סביב הלידה או שסביב המצב הביטחוני והמלחמה וכל מה שהיא מביאה... אז בכלל מתביישת לפנות ולשאול אותם)
הלוואי שתהיה מי שקראה עד כאן ותענה. אני לא כ"כ יודעת מה לעשות...