הי, ילדתי לפני בערך חמישה חודשים לידה ראשונה ואני מניקה (הנקה מלאה אבל לא ממש כל 3 שעות)
קיבלתי כבר כמה מחזורים מאז הלידה (כנראה שההנקה לא בדיוק מונעת לי... ) אבל הם היו מחזורים סטנדרטיים לגמרי, אצלי זה אורך בד"כ עד 6 ימים וככה באמת היה.
אבל לפני שבוע וחצי (לפני 11 יום) התחיל לי מחזור רגיל לגמרי, אחרי שישה ימים הרגיש לי שזה כבר נגמר וזה באמת לא מכתים לי כלום מאז, אבל יש כמו דימום חלש חלש בצבע ורוד כזה (סליחה על התיאור המדויק...) שממשיך כבר חמישה ימים בלי להפסיק... כל פעם שאני מנסה לעשות הפסק זה יוצא מלוכלך מאוד ובניגוב אני רואה מידי פעם כתמים ורודים חלשים. הלכתי ביום השמיני בערך לרופאת נשים והיא עשתה בדיקה פנימית וא"ס ולא ראתה כלום, אתמול הלכתי לאחות בודקת והיא ראתה שם פצע קטן אבל היא טענה שזה לא משהו שאמור לגרום לכזה דימום וזה יותר נראה לה משהו מהרחם.
האחות טענה שהכל בסדר ופשוט לחכות עד שהדימום ייפסק אבל חוץ מהבאסה שזה לוקח כל כך הרבה זמן אני ממש לחוצה, בחיים אבל בחיים לא היה לי מחזור יותר ארוך מ7 ימים, גם לא המחזור הראשון אחרי הלידה ולא שום מחזור אחר, אני לא מכירה את הצורת דימום הזאת וזה ממש ממש מוזר לי.... אין לי שום כאבים וחוץ מעייפות מעצבנת שאני לא בטוחה שקשורה לזה אין לי שום תחושה אחרת, אבל עדיין מלחיץ אותי הסיפור הזה.... יש מישהי שיש לה מושג מאיפה זה נובע?
תודה!

)