איך מחלקים את היום? מי עושה מה? מתי? מי שומר על הבייבי? יש עזרה?
ספרו לי טיפים כי חזרתי מחופשת לידה ואני משתגעת. מרגישה שכל הלו"ז מבולבל ומבולגן וכל ההרגלים היפים שלפני הלידה פשוט נעלמו. כל הזמן יש לי תחושה שאני עושה הכל ולא מצליחה בפועל לעשות כלום...
קצת רקע ונתונים: בעלי צריך לעבוד 4-5 שעות בערב, אני עצמאית אז יותר גמישה, בשאיפה לעבוד לא יותר מ-3 שעות ביום. יש תינוקת בת שלוש וחצי חודשים. יש לנו אפשרות להוסיף עזרה לשעתיים- שלוש ביום, כרגע אין עזרה בכלל, אנחנו תמיד בבית, כולל שבתות וכו'.
בבוקר בדרך כלל בעלי שומר על התינוקת כדי שאני אשלים שעות שינה (ישנה לרוב 6 שעות רצוף בלילה)
הולכים לישון מוקדם עם הילדה בערך בתשע עשר (מבחינתי ללכת לישון בשמונה) ואז כל היום נורא לא מוגדר מתי מארגנים את הבית, מי שומר על התינוקת, כביסות, בישולים, קניות, מרגיש שאנחנו קורסים.
יודעת שיש פה המון נשות חיל שעובדות מחוץ לבית משרה מלאה + בעל שעובד במשרה מלאה/ במילואים. אני לא כזאת, בעבר הייתי תקתקנית על אבל החיים לימדו אותי להאט ולנשום ובחרנו כשהתחתנו (בגיל מאוחר) לחיות חיים יותר שפויים, לפרוש מהמרוץ , להנות מהזוגיות לגדל ילדים בנחת בעז"ה (שנינו היינו במשרות בכירות ותובעניות) אבל כמובן שאשמח לעצות גם ממכן