אני אמורה לצאת לחופשת לידה בעוד חודש וקצת בע''ה. המעסיק שלי הביא מ''מ שתתליף אותי בחל''ד חודשיים לפני התל''מ שלי וזה מתסכל אותי ברמות.. זה גורם לי להרגיש שאני כבר לא רלוונטית בעבודה ותחושה של ניתוק. העבודה ממש היתה ההובי שלי ועכשיו אני מרגישה שזה נלקח ממני. בנוסף, העבודה שלי היא עם אנשים וכל הזמן שואלים אותי מתי אני צריכה ללדת מה שמוציא אותי כבר מדעתי.
חשבתי לצאת לחל''ד מוקדם אבל אני ממש לא מסוגלת לשבת בבית ולחכות ללידה. ב''ה אני מרגישה מצוין ותמיד יולדת אחרי התאריך שלי.
אני מאד חוששת לפתוח את הנושא הזה מול המעסיק.. כי הוא יכול לומר לי שאצא לחל''ד לפני הזמן וממש לא בא לי.
דבר נוסף שמדאיג אותי שהמ''מ תתפוס לי את המקום ולא יהיה לי לאן לחזור בסיום החל''ד. מה גם שהודעתי למעסיק שאולי ארצה חל''ד של חצי שנה והוא סיכם איתה על החלפה של חצי שנה. אם ארצה לחזור לפני הזמן לא אוכל כי סיכמו איתה על חצי שנה.
מרגישה ממש מתוסכלת מהעבודה הזאת...
הכי כואב לי שזה מקום שהיה בקריסה וממש שיקמתי אותו ועכשיו המ''מ מגיעה וקוטפת את הפירות... היא גם מאד חכמה ועפים עליה שם מאד.. עד היום העריכו אותי ועכשיו רק מחכים שאני אעוף ... גם למ''מ לא חסר - היא כל הזמן שואלת אותי איפה אני אשאיר את הילד כשאצטרך לחזור כי זה יהיה בחופש הגדול ואולי שאאריך לשנה.. אני מרגישה שהיא רוצה לתפוס לי את המקום וזה מפחיד אותי ממש..