היי,
האם יש הבדל בין 2 האפשרויות הבאות:
1. אני שמה קינואה / כוסמת / אורז (או משהו דומה) בסיר. שופכת מים מהברז ותוך כדי מסובבת עם היד את הקטניה בתוך הסיר ושופכת את המים. כך אני עושה 3-4 פעמים. אחר כך מזיזה הכל לצד, שמה שמן בצד השני, מדליקה את האינדוקציה עד שהשמן מתחמם, מזיזה את הקטניות לצד השמן, ואחרי דקה-שתיים שהן בשמן, מוסיפה מים רותחים וכו'.
2. אני מנקה את הקינואה או קטניה אחרת במסננת או בסיר אחר ומסננת את המים. בסיר שני אני מחממת שמן, מוסיפה לשמן את הקטניות שניקיתי, מטגנת לדקה-שתיים, מוסיפה מים רותחים וכו'.
(באפשרות הראשונה אני חוסכת עוד כלי שאני צריכה לשטוף, השאלה אם זה פוגע)

)
)

