יש מאות חטופים
מאות הרוגים
רצח עם .. אז מי אני שאתלונן על דברים אחרים וקטנים?
אבל מייאש אותי כל פעם מחדש
כמה אני מחכה ליום שישייייי טורחת אם זה מצעים וניקיון קניות בישולים שהכל יעמוד כבר עד חמישי בערב ואז קרצופים
בבית מולי .. גר איש מבוגר
חד הורי שחזר לקשר עם המשפחה שלו אחרי שנים.. שנים שלא הכיר בילדיו כילדיו ולאחרונה חזרו לקשר.. מעמיד עוברם סירים וארחות לשבת על הבית שלי ריח של הארוחות שלוווווו
כל יום בא לבקר אותו ילד/ה אחרים עם נכדים
בשישי נפגשים כולם! כל הילדים כל הנכדים כל החתנים כל הכלות כמות הפעמים שאני שמעתי את המילה סבא סבא תרים אותי סבא תחבק אותי סבא תנשק אותי סבא תראה מה קנו לי מה קבלתי.. הנה סבא ירד עם כולם לגן שעשועים בשביל שהמבוגרים יאכלו וינוחו בנחת אז יש רגע שקט
זה צובט לי בלב .. אני מתה להרגיש מה זה אורחת שסבא וסבתא יארחו איתנו גםםםםםם שהילדה שלי תזכה להגיד את המילה הזאת סבא .. סבתא תראו מה קבלתי איזה תעודה איזה נעל איזה בגד .. זה באמת הבל הבלים אבל כל כךךךךך חסר לי. .
דווקא היום מכל הימים הוא החליט לעקור שן שבכלל לא כאב ולא הפריע לו.. אבל זה דחוף לו לשישי
במקום להתמקד במשפחתיות משהו שלא עושים כל השבוע.. האוכל שהכנתי הוא זרוק במיטה והבכורה לידו.. דואגת לו כאילו הורידו לו את היד ח״ו הוא לא אוכל .. היא לא אוכלת הוא לא מדבר? היא לא מדברת זה ממש חמוד אבל מחרפן..
מקווה ומתפללת שהתינוקת שבדרך תביא איתה ככה הרבה שמחה לבית הזה בעיקר לבכורה שלי שרוב הזמן איתנו עם ההורים .. בעולם המבוגרים
שבת שלום🩷