אשמח בבקשה לחוכמת ההמונים.. מעוניינים להכין לאמא שלי עוגת קרמשניט שהיא אוהבת. אני יודע שהיא התאבה בה בטיול ירח דבש שלה בסלובניה. חישפתי בגוגל מתכונים וראיתי כל מיני לדוגמא אחת אפילו מתיימר להיות קרמשניט ממי, אבל לא מצאתי כל כך הבדל בינו לבין אחד שנקרה "הונגרי".. אולי מישהו מכיר מה מיוחד באמת בסלובני? והאם לדעתכם אפשר לעשות אותו פרווה ולקבל את הטעם של סלובניה.. לא מתחשק לנו ארוחה חלבית ביום הולדת השישים שלה.
תודה לעונים.
)
)

