שלום אשמח לעזרה משהו שמציק לי הרבה זמן...
אתחיל אומר שיש לנו הרבה אפליות בין האחים שלצערי ההורים עשו מגיל קטן.. לדוגמא היא האחות היפה, זה האח היותר מוצלח וכו'...מיותר לציין שלא שוררת בינינו אהבה גדולה כיום בין האחים הכוונה ויש המון מריבות בתחרות סמויה..
מפריע לי שנגיד אני קובעת משהו, איזו יציאה לעצמי ומספרת על זה ופתאום אחותי גם רוצה להצטרף אז אימא שלי עושה לי וואי זה לא מתאים לה אולי תעשי שעה אחרת...שאני ישנה משהו שאני קבעתי מלכתחילה רק לעצמי בשביל להתחשב באחות. יש לציין שהאימא עושה את זה שהאחות הזו נמצאת לידינו..כאילו חוששת ממנה או רוצה לרצות אותה על חשבוני...וזה מטריף אותי כל פעם..
פעם הבאתי אוכל מוציאה לבן שלי והיא אומרת לי לא את החתיכה היפה הזו תתני לה..
כאילו כל מיני קטעים שאני עוד שניה רבה איתה..
חייבת לומר שמאחורי לגב אימא שלי לא אוהבת אותה ותמיד יש לה תלונות עליה למרות שאני תמיד מנסה ללמד זכות כי אני בקשר טוב עם האחות הזו...
יש עוד משהו שאחותי עושה כאילו בלתי מורגש כזה אבל אני שמה לב...
היא נשואה אני לא...
היא נחשבת היפה במשפחה , ככה אבא שלי גם דאג להגיד לי פעם בלי כוונה, וגם היא אמרה לי שהיא יודעת שהיא היפה במשפחה...
אז כל פעם שאנחנו ביחד וגבר כלשהו מדבר איתי אפילו לשניה היא חייבת לבוא זריז ולעמוד לידי , כאילו הנה תסתכלו עלי, לקחת את בתשומת לב שאני לא ביקשתי אפילו.. או תלך טיפה לפניי פתאום לראות אם הגבר מסתכל עליה ולא עליי .
זה דבר ממש שטותי לא נעים לי אפילו לדבר על זה..כי אני באמת אוהבת אותה אבל כאילו מה נסגר??
כל זה מותיר בי תחושה ממש קשה, מנסה ללמד זכות על כולם אבל ראבק זה לא פשוט.. מרגישה שאני כאילו הטובה תמיד מתפשרת, יעני טוב יודעים שאעלים עין או אשתוק..
אשמח לעצה כלשהי בעיקר בקשר לאחות..
עם אימא שלי לצערי אין מצב להעיר אפילו משהו בפעם היחידה שעשיתי את זה היא ממש ירדה עלי ולקחה את זה למקום שהיא הפגועה והקרבן .
ובבקשה בלי ביקורת או משהו גם ככה לא היה לי קל לכתוב את זה ..אני מתמודדת עם זה המון זמן ורק עכשיו העזתי לכתוב. תודה