מדי יום אני מעלה קטעים מתוך #סיפורהתשובהשלי
תודה על הקריאה!
מרגישה "נסיכת אנגליה".
אף אחד לא ידע את זה, המשכתי להסתובב באותם מקומות, אבל ככה הרגשתי, כמו בחורה פשוטה שהפכה לנסיכה.
יצאנו עם חברות לפאב לחגוג למיקה יום הולדת.לפני שיצאנו אמא של מיקה החמיאה לי על השמלה האלגנטית ועל התסרוקת שקלעתי, כי הפסקתי ללכת עם שיער פזור. באותו ערב, החוץ השפיע על הפנים והרגשתי כל כך טוב עם עצמי, הרגשה של יחס אחר, יחס של יראת כבוד, במיוחד מגברים. זה התבטא בדיבור פחות נגוע ובעיקר במבט אחר. ויש כלל חדש בממלכה שלי, אסור לשום גבר לגעת בי, גם נגיעה קלה, כמו לחיצת יד.
השלב הבא, שחלמתי עליו, זה להתחתן עם האחד ולהיות ראויה לכתר, לכיסוי ראש. לזכות בזה שכל הגברים שבעולם יראו את המעמד שלי וישמרו מרחק.
פתאום אני מבינה שכל הגדרות של צניעות נוצרו, כדי שנידע את הטבע שלנו, שלא נהיה קלות דעת, שלא ינצלו אותנו. בלי התורה, כל נערה היא טרף קל, בטבע שלנו אנחנו מרצות ובשביל כמה מילים יפות מאבדות את הראש.
ילדה שתהפוך לאישה צריכה לדעת שאוהבים אותה ללא תנאי, אלא,פשוט בגלל שהיא, זאת היא ולא בגלל מה שהיא עושה או איך שהיא נראית. יותר חשוב מזה שתצטיין בכל תחום,
שתגדל להיות אחת שיודעת להגיד "לא",
שלא תנסה לרצות את כולם.
פעם שמעתי, שלפי הקבלה, הנשמה של אישה נמצאת בספירת מלכות ואישה כל חייה רוצה לקבל את הכבוד שמגיע לה, ובצדק.
לא, לא את הכבוד המדומה, החיצוני ולא את האהבה שתלויה בדבר, כי איך אומרים? "בטל דבר, בטלה אהבה."
אנחנו ראויות לקבל אהבה וכבוד מעצם היותנו.
שמחה שגם אתן התחברתן!