מתחילות בי מחשבות לגמול אותו בלילה, הוא כבר מעל גיל שנה וקם לינוק בלילה פעמיים שלוש, לאחרונה זה ממש החריף והוא לא מוכן לחזור לישון לפני שהוא מסיים לינוק איזה רבע שעה, כמו ניו בורן, אני מנסה לשים אותו לישון, צרחות אימים, רק עוד ועוד ועוד הנקה. אני כבר נגמרתי, אין לי בעיה להניק אותו מעט אבל ככה זה גם גומר לי את כל האנרגיות, אין לי כבר מספיק חלב להנקות כל כך ארוכות וכל כך תכופות כל לילה, וגם אין לי שעות שינה ככה, אני כל לילה מחדש נשברת אבל צריך למצוא את הפיתרון בבוקר כשיש ראש ואז בלילה לבוא עם תכנית עבודה.
פעם זה היה טוב יותר, הייתי מניקה אותו, כמה דקות, מנתקת שמה במיטה עם מוצץ והוא היה מתכרבל ונרדם לבד. עכשיו הוא זורק את המוצץ לכל הרוחות, צורח צורח, נעמד בלול, אין סיכוי להחזיר אותו לישון לפני שהוא ינק לפחות רבע שעה. אני מעירה את בעלי שיתמודד כשאני נגמרתי, אבל אז גם בעלי גמור, זה לא פיתרון עומק, לא יודעת מה כן.
אולי זה שיניים? לא ראיתי שיוצאות.
הוא גם היה חולה הרבה לאחרונה, אולי זה קשור, פחות אכל בגלל המחלה והיה יותר רעב בלילה.
פעם הוא היה תינוק מה זה נוח להרדמה, עכשיו נהיה ממש ממש קשוח וכבר באמת אין לי אנרגיות, אחרת הייתי מחכה שהתקופה הזאת תחלוף.