נשמות שתי שאלות..
1. צריכה חיזוקים קצת על ההנקה... ב'ה הולך טוב (לא מובן מאליו... ההתחלה היתה מאתגרת). סהכ אנחנו בטוב. אבל פתאום... כמעט חודשיים אחרי הלידה.. בע'ה תכף נטהרת (אמןןןןן שנסיים את השבעה נקיים בשלום) - פתאום יש לי איזה ריחוק מההנקה.. רוצה את הגוף שלי לעצמי בחזרה... תכף חוזרים לשדה הזוגי שכולל גם את המיניות ו- וואי באלי את הגוף שלי לשם במלואו.. ההריון היה קצת מאתגר מהבחינה הזאת בטח בסוף.
ו.. רוצה לכתוב פה בעדינות, איך להגיד את זה? טוב. לא יודעת לנסח מקווה שהבנתן...❤️
רוצה להמשיך להניק ורוצה קצת חיזוק מכן שזה טוב, שזה נכון, שזה הזמן להעדיף את התינוקת המהממת על פני הזוגיות שלנו במובן מסוים.
אוף מבולבל לי בלב..
(לא נעים לי לכתוב את זה פה בטח אחרי שבנות כתבו כמה הן מתאבדות על ההנקה.. אבל לגיטימי להרגיש ככה.. נכון?? אמאל'ה בלי עגבניות עליי. וגם בלי הצעות לתמ'ל. כי אני כן בעד הנקה רק גם רוצה את החזה שלי לעצמי ולביחד הזוגי🫣)
2. בעה' בקרוב בדיקת רופאת נשים.
האולטראסאונד שהיא עושה כדי לבדוק אם נשארו שאריות שיליה ברחם הוא וגינאלי או ביטני? אם וגינאלי, הוא עלול לאסור? מפחדת 'לקלקל' את השבעה נקיים שלנו...
ויש עוד משהו שצריך לבקש/לעשות בבדיקה הזאת? חוץ ממניעה וכו' שלא רלוונטי לי והפניה לפיזיו רצפת אגן?