@ברונזה באסה לך עם המשפחה של בעלך, זה מורד מוטיבציה...
דווקא אני מרגישה די חופשי שם. ותמיד היה לי אישיו עם אוכל- ברמה שפעם אמרתי לבעלי שהדיאטה הכי טובה שלי היא ללכת לחמותי... כי אני לא אוכלת שם.
אולי בגלל שזה לא כמו שולחן שבת שיש לי את המקום שלי והצלחת שלי וגם אנייושבת ליד בעלי, ואתמול לא... ישבנו בנפרד, ככה יצא...
@מרימוש! יש מצב בגלל שזה משפחתי ואני לא לגמרי מרגישה שם אחת מכולן... יש להם קטע שמצד אחד יש ביקורת ומצד שני- מה שאת עושה את צודקת וזה הכי נכון ואת אישה חכמה... אני אף פעם לא לגמרי מבינה את הניואנסים שלהם, וגם לא ממש מרגישה מובנת.
נגיד יש לי גיסה שכמעט לא מדברת, אבל היא מקשיבה לכל מה שאני אומרת. ואני לא יודעת מה היא חושבת על זה. היא לא משתפת או מביעה דעה, וזה ממש מבאס.
@אמאשוני איזה קטע שזכרת עם החתונה. כן, זו אני.
יש מצב שיש לי איזה הפרעת אכילה. כשאני לבד אוכלת כמו 3 אנשים. ליד אחרים בקושי...
צודקת לגמרי על צורת האכילה שנוחה לי, הבעיה שכשאני מתארחת אני לא קובעת את הכללים... אנחנו נשואים כמעט 9 שנים ועדיין צריכה להזכיר להם להביא לי סכין לארוחה (אצלם שמים מזלג וכף)
@לב אוהב נראה לי שהם באמת ישמחו לראות אותי אוכלת. לא ממש מבינה בעצמי על זה יושב, אולי כמו שכתבתי למעלה, מבחינה משפחתית...
@באתי מפעם תודה. דווקא לא מגעיל אותי, הן ממש נקיות. וכגיסתי עוד הייתה רווקה הייתי בכיף אוכלת מהסלטים שהיא הכינה למשל.
אולי אני מתביישת וזהו. אבל זה מבאס אותי.
והלוואי שזה היה קשור ללא להיות שמשמנה. כי אני לא שמנמנה, אני שמנה.
כנראה זה הקטע של הבית...
אז מה עושים עם זה? גם אני מתבאסת על עצמי וגם אני יודעת שזה לא יפה