והכי מבאס שבאשמתי.
כי הלכתי לבודקת טהרה, נשואה הרבה שנים ולא הייתה לי אף פעם בעיה עם בודקות, יש לי כנראה ocd הלכתי ובכל בהלכות עד הטבילה זה מקשה עליי, אז מנסה לכתוב כאן ולפחות לפרוק ולהוציא את זה ממני.
אז היה מוצש וראיתי דם חשבתי שזהו מחזור אבל אז בראשון לא היה כלום, אני והאוסידי החלטנו על דעת עצמנו להכניס מגבון טבול באלכוהול ובאמת הייתה צריבה.
טוב לקחתי את הילדים על הבוקר ואז האוסידי אמר לי למה שלא תלכי לבודקת (על דעת עצמי שוב! לא אמרו לי בכלל ויש לי את הרב הכי טוב בעולם!) אז כמובן התקשרתי ותיארתי, אמרה שהיא כבר לא גרה בעיר הזו אבל שאם כזה דחוף לי היא תקבל אותי עכשיו במקום האחר.
טוב אני והאוסידי אמרנו כן ונסעתי.
מגיעה למקום, לא מוצאת חנייה, ראיתי בניין ממול וניסיתי לחנות כי לא היה כתוב חנייה פרטית ואמרתי אני אעצור רגע ואראה מה הלאה.
טוב אני עדיין בתוך האוטו. עם הוויז. מגיעה אישה מכשפה (כן אם את קוראת את מגעילה!!!) ומתחילה לצרוח עליי שזו החנייה שלה, אמרתי ישר סליחה ולא ידעתי ואני רק מנסה להבין רגע במקום עומד מה לעשות עם החנייה וישר יצאתי עם האוטו.
האישה המכשפה ממשיכה לצרוח לקלל כאילו מינימום רצחתי מישהו שהיא רואה שאני ישר מוציאה את האוטו ולא עברה שנייה אפילו!!!!! ושאני מבקשת סליחה ישר!!! ועוד הייתי באוטו בכלל!!!
לא עוזר כלום היא פשוט רודפת אחרי האוטו ואחריי ומתחילה לצלם את האוטו ואותי המגעילה הזאת!
ואז אני נוסעת וחונה יותר רחוק בחנייה אחרת טובה והיא פשוט עומדת עוקבת אחריי ומצלמת!!! עוד ושוב ככה!!!
היא ככ תיסכלה אותי.
טוב ככה אני חונה בסוף יותר רחוק והולכת ברגל לבית של הבודקת.
שולחת כי ארוך כבר אז אחלק ל2..