בדרך הביתה מהעבודה בעלי עובר ליד מאפיה, ביקשתי ממנו לקנות לי סופגניה (ראשונה בשלוש שנים האחרונות), סתם כי מתחשק לי
חזר בידיים ריקות וטען שחבל - זה ישמין אותי.
המקרה הזה מצטרף למקרה בשבוע שעבר שהלכתי למטבח למזוז לי פעם שלישית ארוחת צהריים - והוא כזה, לא פלא שעם 3 פעמים מזיגה תשמיני
(המזיגות היו בהפרש של שעות אחת מהשנייה)
זה מצטרף למקרה אחר לפני שבועיים שהסתכלנו על תמונות ממש ישנות שלנו והוא כזה - וואייייייי איזה יפה היית פה ואני יודעת שהוא מתכוון לזה שהייתי מידה 38
רוצות עוד מקרים?????
שבת ברית של חברה, הייתי פחות מחודש מהלידה (יורת רזה מעכשיו אגב), התלבטתי בקול מה ללבוש
התייעצתי איתו, אומר לי בקריצה - את יודעת שאני אוהב את השמלה ה XXXX אבל בטח לא תעלה עלייך. כפרה עליך זו שמלה מהשבע ברכות שאין לי לב להעיף אותה, גם אז היא נלבשה עם 3 חגורות בטן ושאיבת שומנים ברמה שלא נשמתי (מי מדבר בכלל על לאכול ולשתות) - איך בדיוק אני אמורה להשחיל את עצמי לשם?
באלי לבכות.
הוא רוצה אותי רזה ואני לא! אחרי ההתנהגות שלו גם לא באלי להיות רזה בשבילו.
לא רוצה.
מי ישמע הוא מגיע מבית שכולם שם יעל שלביה - הן לא! כולן יולדות ושמנות (חוץ מאמא שלו רזה צפלונה וכל הזמן מתגאה בזה שהיא ככה למרות המעל 10 לידות שלה - שתסתום כבר זה הורס בתים!!!!)
הוא בעצמו גם לא בקוטר של שיפוד, ככה שלא ברור מה הציפיה הזאת.
מזכירה לעצמי שאני מניקה, עם התקן (+ כמה סבבים של הפריה אבל מי סופר)
הבאתי שני מתוקים לעולם
אני מכירה את עצמי בתור אחת שמשמינה עם הורמונים
אני אוכלת בריא, לא שטויות
מתעמלת פעמיים בשבוע
ועדיין בורא עולם רוצה אותי ענקית!!!!
אין מה לעשות.
כל הנשים של חברים של בעלי, כולן גם משמינות עם השנים
לאיזה מודל / אישה הוא משווה אותי שזה החלום שלו?
כבר הייתי אצל רופא משפחה על זה שאני בסטטוס התפחה יותר מידי זמן, אמר שיכולה לעלות 30 קילו וללכת על ניתוח - אולי באמת שווב לשקול את זה. מזה 30 קילו בשבילי? עוד כמה ימים אני שם
סוף פריקה.
הוא צריך ניעור רציני