בוצר,
חשבתי ככה
ואז אני קולטת שדווקא הכרתי אותו ואפילו הייתי אצלו בבית ואפילו..
מוזר.
בוצר,
חשבתי ככה
ואז אני קולטת שדווקא הכרתי אותו ואפילו הייתי אצלו בבית ואפילו..
מוזר.
Lavender
Lavenderקצת מכירה את הניק שלך😊
ל המשוגע היחידיאבל אני לא שונא אותם,
הם מסובכים מספיק גם בלי זה 
נסעתי הביתה בשעה הרגילה, הכבישים היו ריקים!
כולם חזרו הביתה מוקדם
אני בכלל לא מעודכן בכלום,
גיליתי על החסימות רק מהרדיו של הטרמפ...
אני מעודכן בדברים אחרים,
מי העצורים המנהליים נגיד(עיינו ערך גולדס המאורס שיש"ע הזכיר אותו),
רק כשאני בבית אני מגלה מה קורה מחוץ ל4 אמות של יו"ש...
אבל אין משהו שיכול להדחיק את הריח של כבשה מהלכת שלא התקלחה שבוע ומעלה
על סחר בשמים?
גם בשנאת חינם יש נקודת אמת כלשהי. זה לא תלוי באוויר כנראה.
לא שזה מצדיק את השנאה כמובן..
גְּדוֹלָה שִׂנְאָה שֶׁשּׂוֹנְאִין עַמֵּי הָאָרֶץ לְתַלְמִיד חָכָם יוֹתֵר מִשִּׂנְאָה שֶׁשּׂוֹנְאִין אוּמּוֹת הָעוֹלָם אֶת יִשְׂרָאֵל, וּנְשׁוֹתֵיהֶן יוֹתֵר מֵהֶן. תָּנָא: שָׁנָה וּפֵירַשׁ, יוֹתֵר מִכּוּלָּן. (פסחים)
החומר בישראל. ותלמיד חכם את קדושת הרוח. ושתי קדושות אלו מתנגחות בשיא העוצמה אחת בשניה, לכן עם הארץ שונא בעוצמה יותר מאומות העולם. כמו שהרב קוק מפרש על מלחמת הליוויתין בשור הבר, שזה מלחמת הקודש שבטבע עם הקודש שמעל הטבע, ובסו, הצדיקים אוכלים את בשר שניהם. בדיוק חשבתי היום שאולי יש בקפלניסטים (הזקנים, אלו שאינם פרוגרסיבים) נקודת אמת שהם רוצים את הקדושה הפשוטה של ארץ ישראל הישנה והטובה והלחה של מישור החוף שטוב לה לגמרי בעולם החומר ובעולם הזה ובקדושת החומר היהודית, ומפחדים מלנשום אוויר הרים שיגרום להם לנשוא עיניהם למעלה לשמים ולהתנתק קצת מהאדמה.
והתיקון הוא רק בשילוב של שני הכוחות. שכמובן זה יקח כמה דורות לעשות זאת באופן מיטבי. ובעצם אי אפשר באמת להשתיק את המאבק שבשני צדי העם, וצריך לתת לו לפרוץ, אך מתוך אהבה וכבוד ולא אלימות, כי רק כך נוכל לשים את הדברי םעל השולחן וללבן אותם עד שהם ישתלבו ביחד.
כפי שנאמר: "והיה אחרי כן אשפוך את רוחי על כל בשר ונבאו בניכם ובנותיכם זקניכם חלמות יחלמון בחוריכם חזינות יראו:
וגם על העבדים ועל השפחות בימים ההמה אשפוך את רוחי:
ונתתי מופתים בשמים ובארץ דם ואש ותימרות עשן:"
..
א' הם מטומטמים.
ב' הם חסרי דרך ארץ וחינוך.
ג' הם מחכים שגאולה וכו' כל הדברים פשוט ייפלו עליהם משמיים...
ד' הם לא מבינים נכונה את צורת ההתנהלות במרחב הקוסמוסי...
עוד?
סתם סתם, אני לא שונא אותם... הם רק מעצבנים קצת (ואדגיש אני לא אוהב חרדים אבל אין לי בעייה עם קרובי משפחה שלי, חברים חרדים, וחרדים ספציפיים. יש לי בעייה עם הכלל לא עם הפרטים...).
מצופה מהם להתנהג הכי בדרך ארץ שיש
כמו שמצופה ממלך להתנהג ככה. ומה לעשות שחלק לא קטן מהם מתנהג בצורה ממש מבישה? זה מכתים.
אגב גם על הדתיים רגילים מצופה להתנהג ככה אבל מחרדים יותר כי הם נתפסים כביכול כאלה שהכי מקיימים את התורה. מהסיבה הזאת אני ועוד חברים לפעמים מסתובבים בלי שום סממן דתי כדי למנוע חילול השם
הלוואי שגם להם היה את המודעות הזאת..
פרטים וקשה לי לקבל את זה באהבה?
רק שהוא כרגע אנונימי מבחינתי
כי הרי שניהם עבירות דאורייתא הראשון זה לא צקום והשני זה לא תשנא את אחיך בלבבך
אבל יש מקום לומר שאם שוברת לו ממקום של להוציא אגרסיות ולבטא את השנאה בגלוי אז זה מוטב
אנימהאחרונהזה באמת לא נעים, מעצבן ויקר.
טכנית כדאי לחפש מצלמות אבטחה באיזור כדי לבדוק מי הרכב הפוגע.
ללכת למוסך ולבדוק אם כדאי לתבוע את הביטוח אם יש.
זה בסדר להתבאס מזה, והזמן יעבור ודברים אחרים יקרו ויקחו את תשומת ליבך.
רציתי לכתוב אני יוצא מהארון, ואז שכולכם תזדעזעו ותפתחו ותזדעזעו יותר, אבל פחדתי מיצורים כמו @פשוט אני שיחשבו שאני רציני ויבואו לתמוך בי
אז אני יוצא מהארון
אני אוהב ערבים.
בא לי לשתות איתם קפה ולרכל על בקלאווה

קעלעברימבאר
קעלעברימבארושים לב שתייגת ניק אחר ולא את פשוט אני הפעיל
דב מורל 2
סתם, ברוך הבא לעולם הרב מימדי של המבוגרים!
ימח שם עראפתאם עוד נהיה קיימים פה בפורום תעדכן אותי שצדקתי
למעשה זה הרבה יותר סביר שאתה תמצא את עצמך בסיטואציה כזאת מאשר אני לדוגמא למרות שככל הנראה אני כמה מילימטרים שמאלה ממך בהקשר הפוליטי
בגיהנום
גם אוסטרליה רחוק לי מספיק.
דעות פוליטיות התכוונתי בעיקר בהקשר של ערבים, כי בנושאים כמו כלכלה אין לי יותר מידי ידע ודעות.
אני רוצה שהערבים לא יהיו כאן לא בגלל שהם עצם ותכלית הרוע בעולם, אלא פשוט בגלל שזה הדרך היחידה לשמור על הביטחון שלנו.
אני חושבת שיכול להיות ערבים "טובים" ויעילים. יש לי איזשהו רגש של רחמים כלפי ערבים כאנשים פרטיים. יש להם הרבה פחות איכות חיים ואפשרויות כלכליות (אם הם לא אזרחי ישראל), נולדו לתרבות שבטית מיושנת ורצחנית, גדלים בחברה שתולה את כל האשמה על הכשלונות שלהם ביהודים שהרבה יותר חכמים ומוצלחים מהם.
זה לא פוטר אותם מאשמה על הבחירות שלהם, אבל זה כן הייתי רוצה לקוות בשבילם שיהיה להם חיים טובים יותר, כי יש לי אינסטינקט בסיסי שרוצה שאנשים לא יסבלו.
עם כל זה אני לא מוכנה לשלם בדם שלנו בגללם.
הם או חלק מהם בוחרים במלחמה בשנאה וברצח, ואנחנו חייבים להמשיך את המשחק הזה, עם כל הכיעור שיש בו.
בתפיסה שלי יכול להיות ערבים חפים מפשע שרק רוצים לחיות בסבבה, והייתי רוצה שתהיה להם את האפשרות הזאת. אבל בגלל שבאופן כללי הם אוייבים וצבועים, אין לנו ברירה אלא להתייחס לכולם ביד קשה וברעיון להרחיק אותם מפה כמה שיותר רחוק.
פציפיסט או סתם אנרכיסט נגד שלטון
אבל סך אני צודקת במה שכתבתי לך פה בשרשור
שמאלני בזה?
אני לא מספיק מכירה את דעותיו של הרב כהנא. פעם אחת בחיי קראתי מספר שלו, בלי קשר לאם הוא צודק או לא, לא אהבתי את זה שהוא מתבטא בצורה מאוד אמוציונלית.
בעצם לא.
בעצם כן.
העתקת ממני?
כהלכה, תפח רוחו? 
לא יודע כבר
אנימה
(ספק יהודים)
אלה שעוברים על איסור כרת חושבים ששאר 99% מעם ישראל, כולל רוב מוחלט של מניין ובניין הרבנים, הם הבן הרשע...
מנדפת ומוציאה ממני את מעט היכולות להיות מעניין בשעות כאלו…
יושב מתחת למזגן, אחרי שסיימתי לאכול סלט גדול, טעים ומתובל היטב…
וחתונמי פתוח ברקע …
אני העברתי בערך חצי שנה (במצטבר) בבית,
מתוכם שלושה חודשים ברצף
אבל מנוון,
אצלי עכשיו הפער גדול בין הזמן האחרון שהייתי יכול להיות שבוע בבית בלי לצאת בכלל,
ועברתי למקום שכדי ללכת מהמיטה לכיור צריך לקפץ על סלעים ועשבים...
קוראים לזה wolt
(או משלוח מהסופר)
(אני מאוד נגד, אבל זה לא אומר שזה לא קיים)
היא הייתה חמודה, שמחה לקראתי והושיטה לי יד ללחיצה, אז אמרתי לה שאני שומר נגיעה, (היא לא הבינה) דתי.. (היא הבינה) ואז היא אמרה איזה משו שזה טוב כי עכשיו לילה ומי יודע, משו כזה
ואז חשבתי שאני עוקץ אותה שאני קונה ממנה 4 זוגות אופניים ב200 שקל, והתברר שהיא עקצה אותי
היא אמרה לי שהיא מוצאת אותם ברחוב
LOLפתית שלגואתה מוכר אותם לבא בתור, או שזה בשביל הג'ינג'ים הקטנים?
פתית שלגאחרונהמיכאלי מדברת יפה עם מרדכי דוד אמרתי שהיא חמודה. סתם מטורללת תינוקת שנשבתה
אני יודע יותר על ספק בעלה, ליאור שליין. אבל עזוב שניה - שמת לב שהם דומים?
פילג.ש
Deutschland über alles?
(זה הדבר היחיד שאני יודע בגרמנית... נראלי....)
אבל גם דרך פריצות אין כאן מכיוון שהם מיוחדים אחד לשנייה...
אז מכיוון שיש להם ילדים, נשמע שזה מותר לפי הרמבן
אלא שהדבר אינו אסור משום "לא יהיה בך קדש ולא תהיה בך קדשה" מכיוון שהם מיוחדים אחד לשניה...
מהתקופה שעבדתי בהר חוצבים בימי ראשון.
בקצרה ובמדויק כפי שהגדיר החזון איש "מסובך להגיד עליהם שהם תינוקות שנישבו ומסובך להגיד עליהם שהם לא תינוקות שנישבו..."
למרות שיש לי את הפריבילגיה לא לרדוף אחרי הכסף (לא כי אני בעל הון, אלא כי אני עדיין בראש של בייניש)
אז הקריטריון העיקרי הוא כמה יהיה לי כיף\מועיל להמשך
בהתחשב בזה די יש כל כך הרבה משרות טובות🙏 | ערוץ 7
יכול להיות שפשוט עדיין לא נשחקתי, וגם אני נקשר מהר לכמעט כל דבר