מגיע עוד אידיוט ומשמיע לי מסכת שטויות. למה לעזאזל המין האנושי מוכרח להיות כל כך אידיוט?????
(קודשא בריך הוא ושכינתיה השאלה מופנית גם אליך, אם בא לך לענות כזה זה יהיה נחמד)
מגיע עוד אידיוט ומשמיע לי מסכת שטויות. למה לעזאזל המין האנושי מוכרח להיות כל כך אידיוט?????
(קודשא בריך הוא ושכינתיה השאלה מופנית גם אליך, אם בא לך לענות כזה זה יהיה נחמד)
רק כך

ימח שם עראפתעושה ריקודים חסידיים.
אבל זה כבר יהיה אאוטינג קצת

דרשת את זה, מה לעשות

לעשות אותו מופחת?
אדרבה ואדרבה אני יוסיף ככה שרק מהריח אפשר כבר...
(:

ימח שם עראפתאתה מבין מאוד לאט מסתבר.
בשמחה, תמשיך בחומרות אני רק אעבד קצת את הקמח לפני שתקבל אותו אהה.. וגם מים אתה צריך לא? אדאג בשבילך למים בתרכובת מיוחדת!

אבל אל תעלבי, אני שותה רק מים שזיקקתי בעצמי ממפל סודי ברמת הגולן.
ולגבי הקמח, ממש תודה, אבל אני משתמש רק בקמח שנטחן מחיטה שגידלתי בתנאי מעבדה בכספת סודית ליד המפל ברמת הגולן
אתה בונה חופשי!!
סתם, היה לי מחשבות פעם להיצטרף, זה נשמע מגניב, ותנאי הקבלה פשוטים- תישבע על תנ"ך, ותיצור משהו בעצמך, לבחירתך.
אני לא מעוניינת לדבר על הנושא הזה יותר
זה נושא מעצבן/מסובך
ימח שם עראפתיש ראיות, אני לא עכשיו ממש על החומר אבל כן יש. אמרת פעם שאני מאמינה בקלות לדברים, והאמת אני לא מסכימה איתך דווקא אני נוטה לא להשתכנע בקלות אלא אם כן אני מזהה בסיס של אמת וכו' ואז אני בכיף משנה דעה.
אבל עצם זה שמדובר בקבוצה שיש בה אלמנטים דתיים(ויש) המחוברים לשם גויים ויהודים גם חילונים זה כבר סיבה מספיק טובה לאסור הצטרפות לשם, אפילו רק מבחינת "אל תתחבר לרשע" (ואפילו לדבר מצווה לא מתחברים לרשע, ואם תאמר מי אמר שהם רשעים אפנה אותך לתניא ואם תאמר שאתה לא מקבל מהספר הזה כי הזה חסידות אז אני אזרוק אש וגופרית, והאמת שלפי זה כולנו רשעים אז מקור לא טוב..)
בקיצור, כמו שאמרתי זה ששמות של יהודים כמו פרס נמצאים שם זה מספיק לא להצטרף.
ואם תגיד שגם הרב קוק היה שם אז אני אומר שאני מקווה שלא ואם כן אני יכולה להניח שהוא רצה להשפיע שם לטובה ולא באמת להיות חלק.
גם עצם זה שהיא סודית זה סיבה מספיקה לרצות לברוח מהם. אם י שלכם משהו טוב להפיץ לעולם בואו תפרסמו תשתפו למה הסודיות הזאת.
רבי נחמן אומר שאם אדם שפורש מהחברה ומתרחק זה רק לדבר עבירה וכמו שידוע שהרשעים פועלים בסתר, איך הולך הפסוק הזה?
אם יש שם אנשים שקשורים לדת כלשהי זה לא מספיק כדי לאסור הצטרפות, אין לרבנים סמכות לגזור גזירות על כל מה שלא בא להם טוב בעין! אם היו סנהדרין זה כבר משהו אחר, אבל את לא יכולה לומר על דבר מסויים שהוא אסור אם את לא מוכיחה בוודאות שהוא אסור.
לגבי זה שאת מאמינה בקלות, את בעצמך אומרת שאם את מזהה שם גרעין אמת את משנה את דעתך בקלות. מה זה גרעין אמת? זה מושג נורא סובייקטיבי.
את החלטת שהארגון הזה גרוע ונורא ואיום, מכיוון שיש לך הוכחות כלשהן, לטענתך, ולכן החלטת שגם אם הרב קוק היה חבר בארגון זה רק בגלל שהוא רצה להשפיע עליהם. את מבינה שזה נשמע מגוחך?
למה עצם זה שזה סודי זה סיבה לברוח מהם?! גם היהדות סודית, את ממליצה לגויים לברוח ממנה? אגב, על פורום הרבנים שמעת? כן כן, יש פורום כזה, שרק מי שקיבל הסמכה לרבנות יכול להצטרף, ונחשי מה, הוא סו-ד-י! אסור להדליף מה שרבנים כותבים שם, או להראות למישהו אחר מה כתוב שם, ואסור למי שאינו רב להיכנס לשם. סיבה להתרחק? יש להם משהו טוב, נקרא תורה, והם לא רוצים לשתף את כולם בדיונים שלהם אודותיה. גם הבונים החופשיים מאמינים שיש להם כוח להשפיע טוב בעולם, ולפי מה שהבנתי כל סניף בוחר בעצמו איך להשפיע טוב על העולם, למי לעזור וכדו'.
לגבי רבי נחמן, את יודעת כמה שהוא לא דוגמה בשבילי, ואף על פי כן,נתייחס אליו כשמע את האמת ממי שאמרה. אם רבי נחמן טוען שמי שפורש מהציבור בהכרח זה לדבר עבירה, כיצד זה עולה בקנה אחד עם התבודדות? עם אישיותו של הבעש"ט? מה גם, שזה ממש לא נכון שהבונים החופשיים מתרחקים מהחברה, יש להם חיים רגילים מאד, ורק מידי פעם יש להם מפגשים חברתיים, כמו של בני עקיבא.
אני לא יודע על איזה פסוק את מדברת, אבל רשעים ממש לא פועלים בהסתר: נבוזראדן שר טבחים, אנטיוכוס, טיטוס, היטלר, דה טורקמדה, איזבל, פרעה.
זה לא אנשים שקשורים לדת אלא שהארגון הזה הוא עצמו דת.אם זה לא היה מובן.
לא הוכחתי לך נכון.כי אני לא אוהבת להרחיב ככה בפומבי על זה.
למה התעלמת מוכו' בגלל זה הוספתי את הוכו' מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה הקלות בבירור עיניין כזה או אחר.
מה מגוחך מזה, יש מצווה של לדון לכף זכות וצדיקים אפילו שזה נוטה לצד חובה חובה לדון לכף זכות.
לא הבנתי מה העניין שלך כ"כ להגן עליהם? כשעל דוד מלכא משיח אתה מחפש פגמים (שאין)ומזלזל."המרחם על אכזרים וכו"
וואי זה ממש לא עובר לי בגרון הצורת דיבור שלך על רבי נחמן, מעט ענווה, קצת ,קצת חשבון נפש, קצת.
זה לא קשור אחד לשני, הכוונה היא באופן תמידי ועל אדם רגיל מן השורה לא על אדם קדוש.
אוקי נכון הם לא מתרחקים מאנשים בשטח הם מעורבים.איך אתה יודע?
"הוי מעמיקים מה' לסתר עצה והיה במחשך מעשיהם ויאמרו מי ראנו ומי ידענו"
אם לא הוכחת, אין סיבה שאחשוב שהם דת. את לא רוצה להרחיב על זה בפומבי או בכלל באינטנט? כי אשמח שתרחיבי לי על כך בשיחה אישית או במסרים.
אני לא מכיר אותך, אני לא יודע למה את מתכוונת כשאת כותבת וכו'. בכל אופן אין הנחתום מעיד על עיסתו, את לא יכולה לומר שכולם יודעים שאת עושה בירורים ולהחשיב את זה כראיה. גם אם נניח שאת עושה בירורים בלי הקלות, גם את יכולה לטעות, מבטיח לך.
זה מגוחך, שאת אומרת לדון לכף זכות, כשאני לא רואה סיבה למה לדון אותו לכף חובה, זה פשוט לא רלוונטי הלימוד זכות הזה. אדרבא, אולי תלמדי זכות על הבונים החופשיים?
ומאיפה לך שצדיקים צריך לדון לכף זכות יותר מאדם אחר? מה זו ההגדרה הזו בכלל צדיק?!
אני לא מגן עליהם, אני מנפץ בועות. בדיוק כמו דוד. את הופכת את שניהם למשהו שהם לא, את דוד לקדוש נשגב ללא רבב, ואת הבונים החופשיים לארגון רשע מסוכן. אין קשר למרחם על אכזרים, שכן הבונים החופשיים לא אכזריים, ולא התאכזרתי לדוד המלך. אף אחד לא אומר שדוד המלך היה טלית שכולה תכלת. כולם מסכימים שחטא. השאלה רק במה, אבל בוודאי שהחטא שלו היה כבד מאד.(ולא, לא בגלל שהוא "צדיק")
את יודעת מה דעתי על רבי נחמן.
איפה מופיע החילוק בין אדם רגיל לקדוש?! והבעש"ט לטענתך הגיע למדרגה מסויימת, נכון? הוא לא נולד קדוש. אבל הוא התחיל להסתובב ביער מילדות, כשהיה עוד איש רגיל?!
איך אני יודע?! שמעון פרס, הרב קוק, הם שני שמות שהזכרנו כחברים בבונים החופשיים. האם הם היו מנותקים ופרושים מהחברה?!
הבאת פסוק שמדבר על אנשים שחוטאים ואומרים לכאורה שה' לא רואה, מה הקשר? ועייני ברד"ק על הפסוק. בכל אופן זה לא קשור לבונים החופשיים.
אגב, מה בקשר לפורום רבנים? היה להם פגישה שבוע שעבר ביום חמישי בברכה. בטח הם רקחו שם מזימות אפלות כנגד האנושות, בוהאהאהא!! הם יכריחו את כולנו לחבוש שטריימלים סינטטיים בלבד ורק בפורים!!
עינייך יונים
הרומנטיקה מתה, אל יחסר המזג 🫠
ציפיתי ממך לתגובה אחרת
לא התייחסתי לעניין המנגינה שאמרת
אחותי עשתה היום תספורת, והיא נראית כאילו היא חובשת פאה נוכרית.
נו, רבי יהודה צדק, נשים- עם בפני עצמן הן
יאמי אני יושב ואשתי מאכילה אותי גפילטעפיש
כמה אני אוהב אותך אשתי תביאי עוד כף אני רעב
יש פה בכל הפורום הגדול הזה מישהי אחת, ואחת בלבד, שמודעות לכל מיני מזימות של ריסוסים, ברזלים שנדבקים, חיסונים, מכירה קצת אילומיניטי וכו'. ויש לה כל מיני מקורות מידע פנימיים על דברים כאלה שאנשים מן השורה בכלל לא מכירים.
סתם שתדעו עם איזה סוג אנשים אתם מתרועעים פה בפורום, ותחשבו על ההשלכות של המידע שאתם חושפים פה שעלול להגיע למקומות שאתם לא מדמיינים לעצמכם.
פעם בעברו אלנה מאוולור? או ששמע על הדבר הזה?
למרות שזה באמצע ימי הספירה?
הייתי מחכה עד יום העצמאות
אבל אני כבר דביק ואנשים מתרחקים ממני
בבקשה תגובות עם מקורות!
או שפשוט אצטרף לאיזו חווה\גבעה. שם בטוח לא מחפשים קולות.
אפילו הכינוי הזה כבר של דינוזאורים
(לא חושבת שדיברנו אי פעם, אתה לא אמור להכיר)
נסעתי 5 וחצי שעות באוטובוסים,
עם חום גבוה וכאב ראש איום,
כשמעי חמרמרו ואני בנסיעה,
ומדי פעם השמש קופחת על ראשי,
לא כיף.
לא כיף בכלל.
@צדיק יסוד עלום אמרתי לך להפסיק עם המשחקי מילים! 
لما تبقى القسوة نوع من الكرامة
مجبور اقسى
سامحيني ع القسوة سلف
مجبور هلق
اوقف مع جروحي طرف
[المقطع الأول]
بعرف عندي ماضي و نقط سودا ما بتنعد
و إني عامل اشياء ما سمعتي عنا بعد
بعرف عندي ماضي و نقط سودا ما بتنعد
و إني عامل اشياء ما سمعتي عنا بعد
[اللازمة]
أكتر ناس عرفو الصح
هني اللي عملو غلط
فكري منيح لما تحطي
عحروف حبنا نقط
أكتر ناس عرفو الصح هني اللي عملو غلط
أكتر ناس عرفو الصح
هني اللي عملو غلط
فكري منيح لما تحطي
عحروف حبنا نقط
[المقطع الثاني]
نحنا مجموعة تجارب
لازم نقرا كل العالم لحتى نجاوب
لازم نتحاسب و نحاسب
و نمر بشدة لنعرف مين هوي الصاحب
نحنا مجموعة تجارب
لازم نقرا كل العالم لحتى نجاوب
لازم نتحاسب و نحاسب
و نمر بشدة لنعرف مين هوي الصاحب
[الخاتمة]
أكتر ناس عرفو الصح
هني اللي عملو غلط
فكري منيح لما تحطي
عحروف حبنا نقط
أكتر ناس عرفو الصح
هني اللي عملو غلط
فكري منيح لما تحطي
عحروف حبنا نقط
כאילו מישהו נחנק
שפה מכוערת לאנשים מכוערים
שייחנקו
אגב, הכוזרי ומורה נבוכים נכתבו בשפה מאוד דומה לערבית, ערבית-יהודית.
ערבית בסוף זה שפה של חמורים, אבל היא שמית ודומה לעברית ולא סתם היא השפה ה3 שנכתבו בה ספרים תורניים אחרי עברית וארמית.
היא טובה לשלילת עבודה זרה, כמו הישמעאלים עצמם
אבל היא השפה הרביעית הכי מפחידה שיעצקו עליך אחרי גרמנית רוסית יפנית וקוראנית.
ופועלי בניין שמדברים בה נשמעים ברברים.
רק כשנסראללה נואם בה זה יפהפה.
ונשים שמדברות ערבית זה ממש לא ילבש
או שמר לו מאוד בפה
שאל את אלרוס הוא מבין באלדרין ובשפות יפות
הזה. אלרוס זה אח של אלרונד
..
המבטא הרוסי מגעיל.
רוסים געשיים זה דווקא נחמד, הם עשויים מבזלת ומגדלים עצי אלון
אשכנטוז אז שונא אוקראינים. אתה לא אז שונא ערבים
ל המשוגע היחידילילה טוב.
כן, אתם יודעים למי התכוונתי.