אני מונעת עם גלולות הנקה כבר תקופה מעל לשנה , לא מקבלת מחזור , ומרגישה שנמנעת בלילות מלגעת בבעלי כי הרבה פעמים זה יכול להמשיך לשם ואז בגלל שאין לי כוח ל״כל החבילה״ בראש שלי, אני יכולה להימנע אפילו מחיבוק או משיח מקרב בלילות שאני גמורה (והרבה פעמים אני גמורה מעייפות ופחות באלי בכללי החשק שלי ברצפה , לא נראלי ״יזמתי״ מאז הלידה .. מהצד שלי …).
בעלי נפגע ומרגיש דחוי, אתמול אמא שלי הלכה אחרי שהיו אצלנו אורחים משישי למשך השבת פלוס אמא שלי שנשארה לעזור כי עבדתי עד מאוחר וכשבאתי ישבנו כולנו דיברנו וכו ואחרי שהיא נסעה בלילה נרדמתי ובעלי בבוקר כאילו נפגע איך מול אמא שלך את עירנית ואחרי שהיא הלכה את נרדמת בשנייה בספה .
ובאמת הייתי מעולפת אבל מאמינה שזה יושב על מקום כזה שאמא שלי פשוט יושבת ומקשיבה לי ועם בעלי זה יכול להגיע ליחסים ובלילות כמו אתמול שאני שבורה מעייפות אני כאילו נרדמת רק מהמחשבה על זה ואז זה פוגע בו.
אציין גם שיכול להיות שזו פרשנות שלי, בעלי ממש איש שיח ולא תמיד זה ממשיך לשם אבל כן יודעת שחסרה לו קרבה ממני .. ואני יודעת שהמניעה שלי לקרבה הרבה פעמים יושבת על זה (גם אם הוא באמת ירצה רק חיבוק או שיחה אני אדמיין שזה ממשיך לשם).
אשמח לעצות

)