מאז שנישאנו, לפני מספר דו ספרתי של שנים
בעלי מתקשה מאד עם עבודות. מוצא את עצמו מפוטר מתישהו מכל עבודה (על אף שמוכשר ובעל תואר)
אבל כל כמה זמן משהו פתאום קורה....
במקביל ממש, אני מאד רוצה להקים בית ומשפחה.. ללדת ילדים...
ובעלי לא בעניין. לא היה דחוף לו מהתחלה...
נישאנו בגיל לא הכי צעיר... וכל ילד וילד היה סיפור....
כמה צער, ועד שהוא הסכים... וגם בהריונות לא תמיד תמך והיה מורכב.... וככה נולדו ב"ה מספר ילדים. אבל.
רחוק כל כך ממה שהייתי רוצה... אפילו בשביל מספר המינימום שהסכמתי להתפשר עליו בתוכי....
שהבנתי שהפער בינינו רחוק כל כך...
.
לפני מס שנים, בהריון האחרון הייתה בינינו תקרית זוגית לא פשוטה.
בכללית היו הרבה אתגרים בזוגיות על רקע פוסט טראומה שלו אך לא נכנס לזה... כתוצאה מזה לא מעט תקריות.
התקרית הזו הייתה דרמטית. ובעלי החליט שבגלל ההריון הגבתי כפי שהגבתי בתקרית על ההתנהלות שלו, בצורה שגרמה לו איזשהו נזק
אך מבחינתי זה נעשה מסיבות הגיוניות כדי לשמור על עצמי.
ובכן.
הילדה שנולדה כבר די גדולה... השעון הביולוגי שלי מתקתק... והוא החליט שבגלל מה שהיה אז הוא לא רוצה עוד ילד כרגע ואולי בכלל.
הלכנו ליעוץ זוגי סביב זה, הוא לא הסכים לקבל את דברי היועץ. בכל חודש זה גורם לי צער גדול. ולא מעט מתיחויות בזוגיות. ניסינו לדבר
ולפתור על זה, הלכנו לעוד טיפול זוגי....
בינתיים לא עזר. והמצב נשאר על עומדו.
די במקביל לזמן שאני רוצה עוד ילד, הוא התחיל עבודה חדשה.
עבודה בשכר די נמוך יחסית ליכולת והכישורים שלו, אך כיוון שהיא הייתה מיידית והיינו זקוקים לפרנסה, הוא נכנס אליה.
וכן הכניס סעיף לחוזה שבעוד מספר חודשים בכפוף לשביעות רצון המנהל יעלו לו את השכר בעוד סכום מסויים ולכן הוא נשאר גם בעבודה.
עבר מספר החודשים הזה, הוא פונה אל המנהל, והמנהל אומר לו כן אבל אתה לא מספיק ככה ותהיה ככה ואם תהיה יותר כזה ויותר כזה...
וממש במקביל, אני פונה אל בעלי לגבי עוד ילד ואומר לי את לא מספיק ככה אם תהיי יותר כזאת ויותר כזאת...
וככה שוב ושוב.
לפני כמה זמן פתאום האיר לי מהשמים שזה ממש מקביל!
הקללה של האיש היא בפרנסה ושל האישה בפוריות....
וממש במקום שהוא "תוקע" אותי גם אותו "תוקעים"...
רמזתי לו על זה כמה דברים אבל הוא לא היה כל כך בעניין לשמוע... אז הרפיתי... והנה הוא ממש מתבאס ומתייאש כבר מהבוס שלו וההעלאה שנמרחת כבר מעל לשנה...
והוא כבר מתייאש... ואני מצד אחד מנסה לתמוך ומצד שני אומרת לו שאני מאד מבינה אותו ויכולה להזדהות כמה שזה מייאש ומתסכל...
והנה היום קיבלתי שוב מחזור
והשעון הביולוגי... והפער בין הילדים...
וזה שאני רוצה משפחה לפחות בינונית אם לא גדולה ממש, וגם רוצה כבר לעבור לשלב שאחרי הילדים הקטנים.....
ומרגישה תקועה תקועה תקועה.
ובא לי להגיד לו מידה כנגד מידה... אני ממנו כבר התייאשתי פונה רק לה'.
זהו מה יש לכן לומר.