אני זו שכתבה על המחזור שהגיע 4 ימים אחרי הטבילה 😭
בשבת התחיל שטף מטורף, היום קצת ירד אבל עדיין שטף ממש גדול😬
התייעצתי עם אחות במוקד אחיות. היא אומרת שזה נשמע לא תקין וצריך בירור עם הרופאה נשים שלי. לא דחוף היום אבל כן בימים הקרובים. והמליצה גם לעשות בירור הורמונלי.
הרופאה שלי נמצאת רק ביום שלישי, וכבר לא יהיה רלוונטי מבחינת הזמן לעשות בירור הורמונלי. היא אמרה לי שגם רופא משפחה יכול לתת לי הפנייה לבדיקות.
והרופא פשוט לא הסכים😭😭 הוא אמר שהוא לא נותן הפניות בתחומים שהוא לא מתעסק בהם, וזה לגמרי של רפואת נשים.
ממש ביקשתי והוא אמר שזה לא דחוף, ומקסימום אעשה בווסת הבאה.
אבל אני לא יודעת מתי פתאום היא תבוא!
ועוד פחות מחודש בעלי חוזר לעזה ובא לי כבר להתחיל בירור ולהיות אחרי זה! ועכשיו אני אלך לרופאת נשים בלי שום נתונים אז מה זה יכול לעזור??
אוף, בא לי לבכות!!
ועוד פריקה למי שהחזיקה מעמד עד כאן🙈
אני פתאום חוששת שייקח זמן עד שהדימום הזה ייגמר ואוכל לעשות הפסק. ובשבת הבאה יש לנו שבת משפחתית עם כל האחים בבית מלון (כבר לא נכנסים כולם אצל ההורים שלי בבית) ואני כ"כ מפחדת שאצטרך לטבול בערב שבת. אין לי מושג איפה יש מקווה קרוב. זה יהיה מאווווווווד בולט שלא אהיה אחרי הדלקת נרות. או שבעלי לא יהיה. ויהיה מבאס שזה יהיה הלילה טבילה שלנו. כי מצד אחד נרצה את הזמן לעצמנו, מצד שני בטח נישאר כל האחים, הגיסים והנכדים להיות ביחד אחרי הארוחה אז יהיה מבאס פתאום ללכת.
ואין סיכוי לדחות טבילה! במיוחד לא אחרי מה שהיה לנו עכשיו.
נכון שיש עוד מלא זמן עד שבת, אבל הדימום עדיין חזק ואני כבר לא מכירה את הגוף שלי.
אוף.