היי לכן,
מעוניינת לדעת איך משלבים- אמהות, בית, עבודה, ו... לימודים!
אני עובדת בתחום שלמדתי, אבל לא סיימתי את המבחנים הסופיים. אז:
א. זה משפיע ישירות על המשכורת.
ב. זה משאיר אותי במעגל פתוח עם עצמי שלא סיימתי, ואני לא יודעת איך לתאר מה זה עושה לי אבל זה פשוט מעצבן אותי! אני לא אוהבת להשאיר מטלות ככה ובטח שלא כזה דבר, מרגישה רע עם עצמי שכולן סיימו בהצלחה יתרה, ואני... נכשלתי מלאאאא פעמים ולא הצלחתי לסיים!!
ג. אני מרגישה מחויבת כלפי הילדים שלי, שכרגע הם קטנים אבל רוצה לסיים שיוכלו לראות דוגמא אישית שלא מרימים ידיים כשקשה. ונלחמים. ומסיימים מה שהתחלנו!
ד. ברגע שאסיים את המבחנים אוכל לעבוד כעצמאית בתחום או לשלב עצמאות ולהרוויח כסף במינימום מאמץ.
ה. אני מרגישה מחויבת כלפי ההורים שלי ששילמו על הלימודים שלי ממיטב כספם ומצפים ממני לסיים את זה.
אציין, שניגשתי מלאאא פעמים (לא יכולה לספור) ולא עברתי. יש פעמים שניגשתי ולא למדתי כמו שצריך ויש פעמים שכן.
כבר עברו מס' שנים, והחומר התעדכן- אין לי את החומר המעודכן, והמבחנים כבר לא כמו פעם אלא הם ממוחשבים ואני לא יודעת כלום על איך עושים את זה במחשב!!
יש לי 3 מבחנים לעבור, כשהראשון הוא בקיץ הקרוב.
מעבר לכל זה, סיפרתי פה לא מזמן, שאני עם ילדה בת 10 חודשים שלא נמצאת במסגרת, אני ובעלי עושים משמרות-הוא בבוקר, אני מסיימת לעבוד ב 13.00 ומחליפה אותו (ואז צריכה להשלים שעות עבודה בערב מהבית),חוץ מפעמיים בשבוע שבהם אני 'עובדת' מהבית ובגלל שלא באמת מצליחה לעבוד עם הילדה במהלך היום- גם בימים האלה אני צריכה לשבת לעבוד בערב מהבית.
איך עושים את זה?
אני מרגישה שאני דוחה את זה המון זמן, ואם אני לא יתחיל זה פשוט יתפספס לי!
כי אני מתכננת עוד ילדים בקרוב בע"ה (כלומר לא בחודש חודשיים הקרובים אבל.. בקרוב בע"ה! )
וזה לא הולך ונהיה קל יותר.
חשוב לציין,
שאני לא יכולה לעזוב את העבודה או להוריד משרה, אלא אם בעלי ימצא עבודה שמכניסה כמו שתי משכורות, כי יש לנו משכנתא גבוהה יחסית לשלם, ובאופן כללי לעמוד בתשלומי החיים...
אשמח לדעת,
אם יש לכן רעיונות.. או שאולי מניסיון אישי של אמהות שעבדו ולמדו..
חייבת לעשות את זה!!