יש מצב שאתמול התחלתי עם הומוכְּקֶדֶם
לאלא. זה לא מה שאתם חושבים. חחחח לא.
לא התחלתי שיחה איתו ממקום כזה!... פפפפ.
פשוט יש לי שריטה שבכל פעם שאני שם לב
למשהו מאד -אני אשתף את זה. לא משנה מה.
האם אני יודע בוודאות שהוא הומו? לא, אנלא מכיר תבנאדם אבל הוא כן נראה גיי.
בכולופן מכל הזולה הוא בפער היה נראה הכי מואר. אז אמרתי לו את זה. והוא התרגש ממש לשמוע את זה והביא לי חיבוק
ואז עלה לי הakwardness ואני כזה.. אממ תראו מה השעה אני צריך להספיק לרכבת (שאין לי) תמשיך להאיר כמו גחלילית ביייי
רק רציתי לשמח אותו
נא לא לרמוס
גם אם זה אכן מחליש, ברור שכשיש חיבור רוחני ומיקודנוגע, לא נוגע
האם מישהו מציין כאן את יום השואה באיזשהו אופן?צדיק יסוד עלום
וכל היום אני קורא על השואה ועל עלייתו ותפקודו של המשטר הנאצי
אני לאתמימלה..?
מרד גטו ורשה זה לא "בעיה"משה
זה שמרדו זה פלא פלאים. ועדיין יש עוד רבדים לעיסוק שם שהדור הראשון של הקמת המדינה קצת הקטינו מסיבותיהם.
קוראים ליום הזה יום הזיכרון לשואה ולגבורהתמימלה..?
בזמן הקמת המדינה להיות ניצול שואה זו לא הייתה גבורה, פשוט המקימים לא יכלו לסבול את זה שישה מליון יהודים "הלכו כצאן לטבח" אז הם חיפשו תאריך שיראה גבורה ולא ציות חסר אונים...
מה זה האבסורד המטורף הזה שאומרים שזה יום הזיכרון לשואה ולזוועות שהתחוללו בה כשהתלונות מופנות ליהודים על למה הם לא עשו עם עצמם משהו ולא לחיות האדם שרצחו כל כך הרבה יהודים באכזריות נוראית??!
אכן.משה
במיוחד אם תקחי בחשבון שמייסדי המדינה בעצם בעטו בכל העולם הזה של הקהילות באירופה. הם היו דתל"שים. "עולם ישן עדי יסוד נחרימה, לא כלום אתמול מחר הכל". הם לא היו מסוגלים לקבל את הבחירה של המשפחות ושל הקהילות באירופה.
סתם דוגמא שמישהו הסביר פעם יפה: אתה עכשיו גבר בן 30. אתה יכול לברוח ולחיות לא רע אחרי כן. אבל יש לך משפחה עם שלושה ילדים קטנים. מה תעשה ? תברח? מבחינת יושבי הארץ הזו (ובעיקר מי שניהלו אותם והנהיגו אותם) הייתה ברורה הבחירה: לברוח. הם הרי בעטו עוד קודם בהכל.
נכון שזה אבסורד מטורף, אבל צריך לזכור שהצד השנינוגע, לא נוגעאחרונה
של המטבע הוא אומץ לא הגיוני בעליל להתנער מהגלות ולהקים את המדינה (וכמובן כל מה שהיה לפני כן).
זה לא בדיוק התאריך של המרד (פרץ בי"ד ניסן), איחרונוגע, לא נוגע
לא אבלהרמוניה
אמא שלי מה7.10 לא מפסיקה לדבר על זה... לא על השואה, אבל זה אותה אווירה...
היא קוראת כבר ספר שלישי על חרבות ברזל ו7 באוקטובר והיא בכלל לא היתה קוראת ספרים לפני זה.
אני לא יודעת מה יש לה עם זה עברו שנתיים וחצי והיא לא גמרה להזדעזע.
זה היה ניצלוש משובח ביותר😁😅😂
אז לשאלתך הרדיו פה דלוק. זה הכל.
בפורום דינן ניצלו"ש זו מתנהצדיק יסוד עלום
הרב איתן אומר יפה שעם ישראל אלוף בתחום הזיכרון. אין לו זיכרון סלקטיבי, אלא זיכרון קונסטרוקטיבי - הוא שוכח בחפץ לב כל אסון ופוגרום ושואה וזוועה, וזוכר ומנציח כל גבורה וכל עלייה
מדהים😊הרמוניה
קראתי קצת כתבות על זהמשה
לא אוהב את היום הזה באופן כללי אבל מבין למה הוא נחוץ.
ראיתי אתמול כמה דקות שהיו עם ניצול השואה אביגדורנוגע, לא נוגע
נוימן.
גם חזרתי על שיעור של הרב פיירמן מלפני פורים, שהוא מראה על הקשר בין הנאצים והאיראנים לרעיון העמלקי (שיעור מומלץ ביותר).
וחשבתי בעקבות זה- עמלק (/האידיאולוגיה העמלקית) מופיע לפני הכניסה לא"י (במדבר סיני, עם המן האגגי, ולפני קום המדינה), וגם אחרי שנכנסים אליה ומעמידים מלך (שאול, דוד).
אחרי קום המדינה עמלק מיוצג ע"י ממשיכיו של אל חוסייני. השאלה היא מי מייצג את הרעיון העמלקי כשהגענו לכאן אחרי מגילת אסתר (אולי אפשר לומר שאלו צרי יהודה ובנימין, למרות שזה היה לפני כן כי רק אחרי המגילה הצליחו להתגבר עליהם).
תגידאנימה
מאז שנהיית כופר גם שינית את דעתך בנושאים פוליטיים?
לאו דווקא שינוי נוסח דוב מורל, סתם אם יש דברים שהיום אתה רואה אחרת גם בתחום של פוליטיקה/ נוער הגבעות/ התיישבות/ ערבים וכדומה.
או "מקסים"ום או "סידי" או "מינמום"קעלעברימבאר
אתה תמיד אומר כןאני:)))))
אני אוהב שערוריותצדיק יסוד עלום
לכאורה אם המכרה לא בענייןאנימה
לא הייתי רוצה להתקע שם שבת סתם כי זה לא נעים. אולי עם חברה זה פחות גרוע.
הפתרון הוא לצאת עם הבן בגיל הרלוונטי, להתחתן איתו ואז לבוא ביחד לחמות המקסימה לשבתות.
חחחחחאני:)))))
ברור אין שאלה בכללזיויק
רק שלא תגרש אותי מהבית באמצע שבת חחחאני:)))))
חשודה על זה??זיויק
לא יודעתאני:)))))
כנראה שלא
חחח תראייי...הרמוניה
אכתוב לך בפרטי
בטח שכןמבולבלת מאדדדד
אם המכרה תציק זה יהיה לשתינואני:)))))
לפני כמה זמן חברה שלי הייתה עם המכרה ואמא שלה באיזה שהוא מקום ובחזור היה ספק אם תספיק את האוטובוס חזור אז האמא אמרה שאם היא לא תספיק שתישן אצלם ואז המכרה(הבת שלה) אמרה שאי אפשר כי יש בנים בבית
אני מבינה את ההגיון בעיקרון אבל לא כשמישהי נתקעת בלי אוטובוס בלילה.
לדעתי תלוימפחד מאוד!
איך תרגישי. אם זה ילחיץ אותך ותרגישי שהמכרה נושפת בעורפך כל השבת ולא תהיי רגועה יכול להיות שלא כדאי. אם לא יש מה לשקול.
אבל בסוף את חייבת לעשות בירור עם עצמך מה את חושבת על כל הסוגייה הזו של צניעות וכו', לא לפטור את ההתלבטות במילה: הרפתקאות. כי יש דברים שלא היית עושה גם תחת קטגוריית הרפתקאות, נכון?
עוד משהו: תנסי לדבר עם המכרה פתוח על זה. לא כדאי לעשות משהו שהיא לא אוהבת. אחרי הכל תמיד תזכרי שהיא הגשר שלך למשפחה הזו..
..אני:)))))
נכון בהחלט.
מסכימה על הכל.
מי אתה ואיך נכנסת לפו?!כְּקֶדֶםאחרונה
עוד משהו אחדמפחד מאוד!
אל תעופי על 'אהבה ממבט ראשון' של החמות... הרבה חברים מספרים לי שדווקא החמות מאוד מאתגרת אותם אחרי החתונה [זה ידוע], ומאוד יכול להיות שבעלך שלעתיד ירצה ממך קצת פחות לעוף על אימא שלו, ולמקד את האהבה והתשומת לב בו.
באופן כללי לדעתי בכל הסיפור של החתונה החמות היא לא פרטנר כל כך.
מניסיון בשידוכים שלי
...אני:)))))
מצחיק אבל גם היום פגשתי אמא שרוצה אותי לבן שלה
מוזר.
אל תגזים ברור לי שיש סדרי עדיפויות בחיים.
השבעתי אתכם בנות ירושליםצדיק יסוד עלום
אל תתנו לי להיכנס לפורומים:
נשואים טריים
גרושים גרושות
הו"ל
וגם לא לסקרים של אהבה התלויה בדבר בלנ"ו
הסקרנות גרמה לחתול להתקף חרדה 😿
אם היא רודפת אחרי עם מערוך אז פשוט אומרים:קעלעברימבאר
"היי חמודה שלי. למה את כועסת? מה מטריד אותך? את יודעת שאני הכי רוצה בטובתך בעולם. בואי תספרי לי מה קרה?"
דמו בנפשכם איזה גדולה ואצילות נדרשת מאלוהיםכְּקֶדֶם
זכרתי לך חסד נעוריך לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה
לא חשבתי על זה מעצמי כמובןנוגע, לא נוגע
אני תימניצדיק יסוד עלום
התכוונה תליה לייבוש. למה לקטרג על עמךקעלעברימבאר
עובדה שהיא שינתה מוות לעונש
חזרתי מפגישה עם הסאטמראני:)))))
היה נחמד מאוד בחור חמוד ונעים
דיברנו על השקפות שלושת השבועות וכו' בין היתר
כן אכלתי אותו בלי מלח בדיונים ואז נזכרתי שאני רציתי שתהיה לו חוויה טובה ולא טראומטית אז חלק מהזמן הנהנתי בהסכמה.
הרגיש לי חזרה לשנות ה..תרפפו עם הלבוש והכל
הוא רצה לבדוק אם יש סיכוי שאני משנה את סגנון הלבוש שלי ליותר צנוע
והוא בעד לפייס את הערבים ולהתכופף תחת הגויים
זה מה שאני זוכרת כרגע.