רוצה לפרוק משהו שקרה אתמול בערב, משהו מזה מעצבן
יש לי גיס בשידוכים כבר כמה שנים
עקב רקע "מורכב" (בעיה נוירולוגית לאחד האחים ואחות "פתוחה" רוחנית), הציעו לבחור בחורה עם בעיה רפואית משמעותית
בקיצור, ההורים לא זרמו על ההצעה הזאת והביאו תשובה שלילית - זכותם, לא?
השדכן מתקשר אליי כדי לנסות לשכנע בעקיפין
עכשיו אני? עזבו אותי. לא רוצה להיות חלק מזה.
השדכן מבקש לדבר רק כמה דקות ולא נעים לסרב שנית
מתחיל לפרט את כל הבעיות שיש במשפחה של חמותי, רק כדי שאבין עד כמה הבעיה הרפואית של הבחורה לא משמעותית
מפרט על זה שעבור הבחורה להיכנס לבית כזה זו ממש התאבדות רוחנית - בגלל האחות
שזה ממש התקפלות מצידם בגלל הבעיה הנוירולוגית שיש לאח שלו - השדכן כמובן ביקש מראש פירוט רפואי כדי להבין אם זה תורשתי. לצערנו הבעיה הזאת על גבול אפור וגם אחרי ביצוע בדיקות גנטיות לגנטיקאי אין דרך להחליט האם זה גנטי או לא
הדובדבן שבקצפת - אומר לי ככה:
תביני שיש גם את ובעלך שחיכיתם לילדים, גם בעיות פוריות יכולות להיות תורשתיות (????)
מוסיף שגם חמי וחמותי חיכו לא עלינו שנה לילד ראשון ואולי זה אומר משהו
אז קודם כל לחמי וחמותי יש עשרה ילדים. נכון חיכו שנה כי לפי הנהוג מהבית של חמותי מקיימים שם יחסים פעם באף פעם (וד"ל) כך שהגיוני שלא ייקלטו בחודש הראשון
ולגבינו - לכי תפרטי עכשיו ותספרי לכל העולם שהשני שלנו בכלל הגיע טבעי
אני דווקא אמרתי לו שיידע אגב שהשני שלנו דווקא הפתיע טבעי
אומר לי "תראי, לציבור קשה להאמין על זוג שהמתין ויש לו שני ילדים - קשה לו עדיין להאמין לזה שזה טבעי. אחרי שיהיה לכם עוד כמה ילדים זה כבר יהיה ברור לכולם"
אוייייייי טאטע
בעלי התגלגל מצחוק
לי משום מה זה עשה ממש כואב בלב
איך כואב לי על גיסי
אני הרי עכשיו עם התקן - כמה זמן העוילם ייאלץ לחכות כדי לקבל הוכחה שאנחנו יכולים גם טבעי????
התעסקות בתפל זה כאן 
לתוך המקום הזה אני מגדלת את ילדיי.
בבקשה בורא עולם רוצה להאמין שזה חריג
לא מכירה את עולם השידוכים מעבר. באופן כללי אוהבת ומתחברת לשייכות הקהילתית שלנו. אבל לפעמים יש להם קטעים שהם פשוט בלתי!!!
נ.ב. ייתכן שהשדכן צודק. לא התעמקתי בזה כי מבחינתי לא רלוונטי אם צודק או לא ברגע שההורים אמרו שלא בא להם
סוף פריקה