מנסים להיכנס להריון על בן ע"י מעקב זקיקים ובדיקות דם, שזה בעיקר אומר- קיום יחסים אך ורק לאחר הביוץ (אפשר כמה ימים לפני עם מניעה- קוטל זרע, אבל לא תמיד מצליחה ללכת למקווה כמה ימים לפני).
לאחר קריאה באינטרנט וקצת סיפורים ששמעתי- קצת חוששת שזה עלול לקחת הרבה זמן להיכנס להריון ,בתקווה שבכלל יצליח בעז"ה.
לפי אתרים שונים באינטרנט (לא סתם אתרים אלא יותר מאמרים או כתבות שציטטו מומחים) זה עלול להפחית את סיכוי הכניסה להריון כל חודש מאד, ירידה משמעותית.
אני בת 34, לקח לי מעל חצי שנה להיכנס להריון האחרון שהיה לפני כמה שנים שאז אפילו לא ניסינו לכוון למין מסוים.
נשים שעברו את זה או אפילו מכירות נשים שעברו את זה ושמעו מהן- האם יש משהו שניתן לעשות בכל זאת להגביר את הסיכוי לכניסה להריון עם התנאים האלה?
חשוב לנו מאד לנסות מה שאפשר כדי להגדיל את הסיכוי לבן, יודעים שבסופו של דבר הכל משמיים והעיקר שבעז"ה יהיו בריאים.
אבל אם עכשיו הולך לקחת לי המון זמן (כמעט שנה? אולי יותר?) להיכנס בכלל להריון (ושוב, בתקווה שבכלל יצליח) זה יהיה לי קשה כי כאמור אני כבר לא ממש צעירה, וגם אני מנסה לשמור על תזונה מסויימת שמתאימה למצב שמנסים להיכנס להריון על בן, וזה קשה ולא בריא.
בנוסף, שמעתי שיש בדיקת פרופיל הורמונלי- מישהי מכירה? זה יכול לעזור לי לדעת מה מצב הפוריות שלי? עד כמה קל לקבל הפניה? (זו בדיקת דם רגילה?)
אין לי רופא נשים לראול אותו.... יש תור לעוד חודשיים מינימום.
תודה מראש לעוזרות