בס"ד
שלום לכולן ולכולם!
אבא שלי נפטר לפני 3 שנים
בשנה הראשונה לפטירתו בכיתי בלי סוף
יום אחד קרעתי את השמים והתחננתי לבורא העולם שאבא שלי יתגלה אליי בחלום
כל חיי בסתר ליבי ידעתי שאבא שלי היה צדיק נסתר. כי קרו כמה פעמים שהייתי ילדה
וגם בתור בחורה, שקמתי בלילה והיה שקט בבית וראיתי שהמיטה של אבא ריקה ואז גיליתי אותו מתפלל או לומד תורה או אומר תהילים והוא פתאום היה עושה את עצמו נרדם או מחייך ואומר לי בדיחה , וגם הוא היה נותן צדקה בסתר וגם היה חבר של כל ההומלסים ועושה את עצמו מוזנח כדי שלא יכבדו אותו
וגם הברכות שלו היו מתקיימות
ויש לי עוד המון הוכחות
ובאמת באותו הלילה אחרי שבכיתי ממש והתחננתי לראות אותו, אז חלמתי שאני רואה את אבא שלי יושב בסלון הבית הקודם שלנו ששם רוב החיים שלי היו
והוא יושב ונראה בריא מאד וצעיר
ולומד תורה
וראיתי אותו רק מהגב שלו, אבל כשהוא עמד להוציא ספר מהספריה של הספרים ( בדיוק זאת שהייתה לנו פעם) אז כן הצלחתי לראות לרגע את הפנים שלו והן היו זוהרות ומחייכות
היה בסלון מישהו שנראה כמו מלאך שמחכה בצד ולא הבנתי למה הוא מחכה
אבא שלי הזמין אותי ללמוד ולימד אותי מלא מלא סודות. בחלום הבנתי הכל אך כשהתעוררתי זכרתי רק את ההתפעלות שלי העמוקה והאור הגדול שהרגשתי כשהבנתי וגם אני זוכרת את המנגינות ברקע, משהו אלוהי מאד שאין אפשרות להסביר במילים, עונג צרוף עונג של התמוגגות עמוקה מאד. ואז אבא סיים ללמד אותי ושאלתי אותו מה הוא עושה כל היום והוא אמר אני לומד תורה
תדעי לך שאין עונג גדול מזה בעולם
ולפני שיצאתי הוא אמר לי
הרמח"ל, בעל הטורים, הרש"ש והחידא
ושאלתי אותו מה זה
אז הוא אמר, מסילת ישרים ועוד כמה דברים
שאני לא זוכרת
ואז המלאך שעמד בצד הגיע ואבא אמר לו ללוות אותי ופתאום הרגשתי שאני צונחת למיטה והתעוררתי. לא ידעתי מה זה מסילת ישרים והסתכלתי בגוגל והיה כתוב שהרמחל כתב את זה, ואז שאלתי מי זה הרשש ומסתבר שהוא קשור לרמחל וגם לחידא וגם בעל הטורים קשור לרש"ש
וזה מדהים כולם היו מקובלים
ולפני שחלמתי לא ידעתי כלום על הקשר ביניהם
ואז בגוגל ראיתי שהרשש הוא הרב של הרמחל או משהו כזה וכולם תלמידים אחד של השני
וזהו רציתי לשתף את עם ישראל בחלום הזה
תודה