הלילה, חלמתי חלום כלשהו, שבו טיילתי עם המשפחה ועם קבוצה גדולה במקום שהיה בו בעבר פיגוע. זה היה ואדי כזה עם מסלול. ואותו יום היה בדיוק שנה לפיגוע, וההגעה לשם ביום הזה היתה כמובן בכוונה, להפגין נוכחות וכו (המסלול היה באזור שמסביב היו כפרים ערביים).
התחיל שם עם פעילות לילדים, ובחלום החזקתי את בן דוד שלי התינוק ושיחקתי איתו (למרות שאין לי בן דוד תינוק, הוא כבר גדול😅 חלום...) וראיתי בצד דמות חשודה, של בחור שנראה ערבי עם פרצוף של מת אבל עם דריכות סמויה כזאת, שישב שם ממש בשורה של המארגנים, לבד, בלי לעשות כלום חוץ מלהסתכל. בקיצור מכאן אני לא אספר את כל החלום אבל העניין הוא שמרגע לרגע התחזקה בי ההרגשה שעומד לקרות פיגוע. התחלתי להגיד למשפחה שלי שבואו נלך מכאן ויש לי הרגשה וכו'
המשפחה של דודים שלי היו הראשונים שהקשיבו לי ונעלמו משם, אבל אמא שלי לא יכלה לוותר על המסלול והמשכנו... והיה עוד מלא פרטים. לא אלאה אותכם בכל החלום, אבל ניצלנו בסוף.
בכל מקרה, למה אני חולמת על פיגועים?
כי איך לא.. לחשוב שמאות מחבלים משוחררים. במקום להוציא אותם להורג על כל יום שחמאס לא מחזירים את כל החטופים שלנו... אחרי כל המשאבים שהקדישו כדי לתפוס אותם, מראים לכולם ששווה לחטוף אותנו ושווה לרצוח. לא רק הלב שלי, גם השכל וההגיון שלי לא מסוגל לתפוס את זה.
ומה שחיזק אותי זה דבר תורה שקראתי בפרשה שעברה. שואלים, איך יכול להיות שמצריים אחרי כל המכות שהם קיבלו יצאו לרדוף אחרי בני ישראל, ובמיוחד- אחרי שראו שנקרע הים לבני ישראל, איך נכנסו אחריהם? הרי מה עלה בדעתם... שה' קורע את הים כדי לעזור להם לתפוס את בנ"י? זה ברור שה' מציל אותם! אלא ה' בכוונה הקשה את לבם ונתן להם את השיגעון הזה בשביל להטביע אותם ולהפיל אותם סופית. ואני חושבת שככה גם כאן. אני מתחרפנת איך אחרי ה7 באוקטובר אנשים עדיין עם אותה תפיסת עולם?? וההסבר היחיד הוא שה' מקשה את לבם, כדי לסבב בסוף את ההצלה של העם. אז אפשר להירגע, ולהיות בטוחה שהכל לטובה
לילה טוב😅
שיהיה לכולנו שבוע מוצלח!

יש לך זיכרון צילומי לניקים …