אני מכינה 16 לחמניות (כל אחת 115 גרם לפני אפיה) מ1.1 קילו קמח ושאר הדברים.
במגש אחד נכנסים בערך 8 לחמניות.
האם יהיה הבדל בתוצאה אם אכין מגש אחרי מגש בתנור או שאשים 2 מגשים?
ואם אני מכינה ב-2 נגלות, מה אני עושה בקשר להתפחה? כי יוצא שהנגלה השניה מחכה
בערך 25 דקות עד שהנגלה הראשונה מוכנה, וזה יעשה התפחת יתר אפילו משמעותית.
והפתרון של להכין וללוש מההתחלה 2 בצקים בהפרש של 25 דקות זה יותר מדי עבודה מן הסתם...
תודה!
)
)

