טובבבב
כבר כמה חודשים שאני רוצה להתייעץ פה על זה ולא יוצא, מקווה שאהיה מסודרת.
הילדה בת שנתיים ב"ה
נתחיל בזה שבמשך כל ארבעת החודשים האחרונים אני והיא היינו רוב הזמן אצל ההורים שלי (בעלי לא היה בבית), במהלך הזמן הזה גם עברנו דירה לפני חודשיים, והעברנו אותה מלול קמפינג למיטת מעבר, איתנו בחדר. מאז היא לא מוכנה לישון בלול בכלל, וכשאני אצל ההורים שלי היא ישנה איתי במיטה.
אז בעצם במהלך החודשים האלו היא הייתה תקופה גם בבית הקודם, גם אצל ההורים וגם בבית החדש. בטוחה שנוצר לה איזשהוא בלבול...
אני עתידה להיות אצל ההורים שלי עוד שבוע וחצי בערך, וזהווו אחרי פורים חוזרים לשגרה רגילה, בבית שלנו בע"ה.
ולשאלה:
היא ישנה כרגע איתנו במיטת מעבר, ואנחנו מרדימים אותה כשאנחנו שוכבים במיטה לידה עד שהיא תירדם (כשישנה בלול היינהו פשוט מניחים אותה והולכים...)
אין לה גבולות של מיטה!! היא ישנה בכל תנוחה אפשרית ואם אני לא תוחמת אותה היא מתגלגלת בקלות.
אני רוצה להעביר אותה לחדר משלה, איך עושים את זה??? גם לי שקשה לי עם זה ממש, כיף לי שהיא ישנה איתי, אבל בעיקר לה... לישון בחדר לבד...
המשוער שלי בע"ה הוא בסוף יוני, ואני רוצה להעביר אותה כמה שיותר מוקדם, שתתרגל לחדר שלה גם ככה היא עברה עכשיו הרבה שינויים ותכף הלידה....
וגם שלא תרגיש שהעברנו אותה חדר רק בגלל התינוק שמגיע אלינו לחדר, גם ככה אני מניחה שלא יהיה לה קל, היא כל עולמי ובמרכז תשומת הלב שלנו.
לסיכום:
1. איך אני מעבירה אותה בצורה נכונה וחוזרת למצב שאני מניחה אותה והולכת כמו שהיה כשישנה בלול
2. מתי כדאי לעשות את זה שלא יהיה סמוך מידיי ללידה.
מקווה שהייתי ברורה ולא חפרתי
תודה לכ ל מי שתקרא ותענה!!!!
)