פעם ראשונה שעם בן 9 חודשים בבית.. התכנון שלי היה להיות איתו עד ספטמבר כבר (שזה יוצר שנה ו 4 בערך)... אין לי כרגע עבודה.
הבעיה שהוא די משגע אותי, ותוהה עם זה הגיל/ההרגלים/הילד..
הוא ישן לי חצי שעה בוקר סביב 8 וחצי 9, ואחכ שעה צהריים סביב 11 וחצי.
חוץ ממדי פעם שישן שעתיים וחצי בוקר, ואז לא ישן צהריים.
בחלק מהימים מקטר נון סטופ (לדעתי רעב ועייף. אבל לא מצליח לאכול טוב כי עייף, ולא מצליח לישון טוב כי רעב), לא משחק על השטיח. ימים כמו היום שמכונת כביסה הצלחתי להכניס בין קיטור לקיטור, כלים הצלחתי לסדר ליד הכיור לשטיפה, אבל לא הצלחתי לשטוף עם הבכי שלו. להרדים אותו לצהריים לקח לי יותר זמן ממה שישן בסוף.
מתלבטת אם פשוט להכניס אותו עכשיו למסגרת ולהתחיל לחפש עבודה יותר במרץ או לא (בימים היותר טובים שלו, ממש כיף לי, משחקת איתו, עושה דברים שאני צריכהה, דברים שאני רוצה, מסדרת קצת, ונחה קצת). ומחפשת לשמוע ממי שעם תינוקות בגיל הזה מה הציפיות שלכם? (למשל לשטוף כלים רבע שעה, כשהוא ער, זה הגיוני? כנל לגבי קיפול כביסה/סדר) ובמיוחד מה הסדר יום שלכן...
וגם טיפים איך להרגיל אותו להרדים לבד במיטה (כי אם לא אצליח את זה בשבוע שבועיים הקרובים, נראה לי שבאמת אכניס למסגרת)...
(תכננתי לנסות להכניס אותה למסגרת, אבל בסוף זה קרה רק לקראת גיל שנה וחצי. ואז הכנסתי איתה למסגרת מלאה, בניגוד לילדים הקודמים שהיו בגיל הזה במסגרת חלקית, וזה היה מצוין בשבילה. וגם בשבילי...)