עד עכשיו השתמשנו בעיקר בשמן זית. כי הוא בריא, וזה מה שהתרגלתי מהבית.
וזה יוצא לא מעט, כי אנחנו אופים די הרבה (הבת שלי עכשיו מאוד אוהבת לאפות אז התדירות עלתה).
אבל אני מתלבטת אם נכון להמשיך ככה, כי המחיר גם עולה משמעותית עם השנים. וזה באמת יקר מאוד ביחס לשמנים אחרים.
מצד שני, גדלתי על זה ששמו סויה או קנולה הם מאוד לא בריאים, אז קשה לי המעבר הזה...
ואני תוהה האם זה אולי לא באמת כל כך נורא לעבור אליהם? או לשלב איכשהו? או שאולי יש שמן זול יותר משמן זית, אבל בריא יותר מקנולה וסויה? או להחליט שההשקעה בבריאות שווה את המחיר ולהמשיך ככה עם השמן זית?
