לא קשור לפורום. אבל אני חלק מהקהילה, מכירים את הניק שלי וקצת לא רוצה להיחשף כאן ובחיים האמיתיים..
בכלל לא יודעת אם תהיה כאן מישהי שתדע לעזור לי, אבל ננסה.
בא לי לטוס.
ממש ממש בא לי לטוס לחופש.
אין מקום ספציפי. רוצה נוף! ים! שקט! לבד! מקום אחר!
יצאתי רק פעם אחת מהארץ, בתור סטודנטית, לסיור לימודי בעקבות משהו שלמדתי.
התחתנתי עם דוס אידיאליסט❤️ שלא רוצה לצאת מהארץ...
דיברנו על זה כמה פעמים, אבל די השלמתי עם זה שלא נצא ביחד לטיולים בחו"ל (יוצאים המון בארץ, גם לבד וגם עם הילדים ב"ה)
מידי פעם זה עלה העניין שאני רוצה לטוס, אבל אף פעם לא מתוך לחץ עליו. תמיד ידעתי שזה לא יקרה.
לפני שבועיים הבחור חוזר הביתה עם הפתעה. קבע לעצמו תור למשרד האוכלוסין ושילם מראש כבר על דרכון😯
אחרי כ"כ הרבה חודשי מילואים, החליט להפתיע אותי ולעשות צעד ראשון לקראת יציאה משותפת לחו"ל.
רומנטיקן😍
אז הוצאנו שנינו דרכונים, אבל הבעיה... אין לנו שמץ של מושג איך עושים את זה🤦 איך טסים לחו"ל??
בד"כ בכל מה שקשור לארגונים, בירוקרטיה, תכנונים, הזמנת מלון וכו' הכל זה עלי, הוא פשוט זורם איתי.
וממש מלחיץ אותי. לא מכירה בכלל את חו"ל. בקושי יודעת לאן אני רוצה לטוס. לא יודעת אנגלית בכלל בכלל בכלל..
יש למישהי רעיון איך עושים את זה?
פחות זורם לנו לצאת עם קבוצה. בד"כ זה יותר נופש תיירותי כזה וממוצע הגילאים יותר גבוה משלנו🙈
חשבנו אולי ליער הסודי, שמענו הרבה המלצות מהמילואים. אבל תוהה לעצמי אם לזוג דתי יש מה לעשות שם. וחוץ מזה שעם כל הישראלים ששם, זה כמו לרדת לאילת.
יש לנו עוד זמן... הוא כרגע בכוננות עם צו עוד חודשיים ל-3 חודשים🥴 ואני גם עדיין מניקה, רוצה לטוס אחרי שאפסיק.
אז יש לנו זמן לתכנן ולחשוב איך ומה בדיוק אנחנו רוצים.
אז כל טיפ בנושא ייתקבל בברכה🙏