היי חברות
אני בהריון שלישי, מחר מתחילה שבוע 10 (האמת שאני יותר קרובה לשבוע 11 אבל הרופא הוריד לי כמה ימים כי היה ביוץ מאוחר).
זה הריון שהגיע לאחר כמה הפלות שוברות לב, אחת אחרי השנייה.
אני מאוד שמחה בהריון, אני כמובן בכלל בהלם שהצלחתי להיקלט ושיש דופק. אני כל שבועיים הולכת לבדוק דופק ומחכה לשקיפות בעוד 3 שבועות.
אני מרגישה נ-ו-ר-א. בחילות, עייפות, כאבי גב, עצבנות - הכל מהכל. לוקחת בונג'סטה אבל זה לא מעביר לגמרי את התחושה המגעילה, ואין מה לעשות יש 2 ילדים קטנים בבית שצריכה לטפל בהם, אני לא יכולה להיעלם.
אני בחורה רזה ומאוד מאוד מאוד חשוב לי איך שאני נראית, ולדעתי בגלל ההפלות + תמיכה הורמונלית שלוקחת + הגיל שלי (38), יש לי כבר מיני בטן! אני מרגישה לא נוח בבגדים, כמובן שזה לא מתאים לספר לאף אחד מלבד מי שכבר יודע (כמעט אף אחד..). אני לא מצליחה להתמיד כרגע בספורט בגלל שמרגישה רע רוב הזמן, הולכת פעם בשבוע לפעילות אירובית וגם זה בקושי...
מנסה לאכול בסדר, אבל המון דברים לא מתחשק לי בגלל הבחילות וכמובן שמתחשק לי בעיקר פחמימות ריקות.
אני מאוד קשה עם עצמי אני יודעת
אבל אני יודעת שאני איכנס לדיכאון אם איראה ענקית. בהריונות קודמים עליתי 9 ק"ג, חזרתי לג'ינס ממש מהר והכל ירד. פה אני מרגישה שאעלה יותר, שנקודת הפתיחה שלי פחות טובה ושיהיה לי קשה לחזור לעצמי אח"כ עם שלושה קטנים.
וחוץ מזה מי מבטיח שההריון הזה יחזיק אחרי כל ההפלות (אגב הכל בסדר, הלכתי למומחה פריון ועשיתי את כל הבדיקות, פשוט מזל רע).
סליחה על החפירה אני אפילו לא יודעת מה אני מבקשת..אולי הזדהות או מילים מעודדות?