יש מישהי אחת, חברה, שמעתיקה ממני כל דבר וזה מציק.
החלק הכי מעצבן בסיפור זה שהרבה פעמים היא מבקרת אותי ועושה לי כמו שיחת מוסר ואז בסוף עושה בדיוק אותו דבר ומשתפת אותי בזה וכאילו שוכחת מה שהיא אמרה לי.
אם זה היה דבר אחד או שתיים אז סבבה,בדיל ויעבור אבל זה הרבה יותר, די תפתחי אישיות משל עצמך, למה להעתיק כל דבר(אפילו דעות), זה מציק.
אתן דוגמא קטנה, רציתי נעל מסויימת ואז היא התחילה להגיד שזה לא יפה ולדעתה זה לא מתאים לקנות נעל כזאת, וזה לא צנוע וכו וכו (בצורה מתנשאת),אמרתי לה סבבה אני לא מסכימה איתך,בעיני זה בסדר. אחרי כמה זמן היא משתפת שהיא רוצה לקנות את הנעל הזאת ואז מסייגת שהיא לא תקנה בצבע שלי כי שלי לא יפה בעיניה, אמרתי מה אכפת לי תקני מה שאת רוצה, אפילו עדיף שלא תקני אותו צבע,קנתה ואחרי זה היא אומרת לי דווקא הצבע של הנעליים שלך יפות. כאילו די, אין לך עמוד שדרה? סבבה את משנה דעה מהר אבל למה את מרשה לעצמך להתנשא וכו וכו ולבקר בלי לחשוב שרק הדעה שלך נכונה?






